Få en fantastisk køretur – og støt børns trafiksikkerhed

Classic Race Aarhus arbejder for at skabe bedre trafiksikkerhed for børn. Men arbejder også for at skabe unikke oplevelser. Dem kan man få ved årets løb, mens man samtidig støtter det gode formål.


Et stort smil på læben er noget af det, Race4Kids handler om (foto Classic Race Aarhus / Jesper Larsen).

Enhver racerkører, der har deltaget i Classic Race Aarhus, fortæller om den enestående oplevelse at køre race på den udfordrende racerbane rundt om Mindeparken. Den oplevelse kan en række tilskuere også få ved årets udgave af løbet, der finder sted 17.-19. september.

”Med på programmet har vi Race4Kids,” fortæller Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus. ”Her kan man købe sig til en køretur i passagersædet i en hurtig racerbil rundt på banen, og alle de penge, der bliver kørt ind, går til arbejdet med at forbedre børns trafiksikkerhed, som jo er vores mærkesag i Classic Race Aarhus.”

Det er spændende biler og hurtige chauffører, man kan opleve til Race4Kids under Classic Race Aarhus.

Kørersiden tæller eksempelvis de to Le Mans-legender Tom Kristensen og Jan Magnussen, mens det er lynhurtige biler, man kan få sig en køretur med.


Ferrari SF90 Stradale er en af de biler, man kan få en køretur i (foto: Billy Galliano / Newspress)

Listen over de deltagende biler i Race4Kids tæller forskellige Porsche-modeller, Mercedes-AMG, Chevrolet Camaro, Ford Mustang Shelby og Lamborghinis Aventador- og Huracan-modeller. Og der kommer flere til.

”Vi inddeler bilerne i tre kategorier, bronze, sølv og guld, hvor priserne er henholdsvis 600, 1.000 og 2.500 kroner for en køretur,” siger Poul Dalsgaard. ”Billetterne købes på hjemmesiden eller på dagen, og vi afvikler Race4Kids både lørdag og søndag.”

 

 

Billedtekst (billeder kan frit benyttes redaktionelt)

 

 

For redaktionel kontakt: Nick Horup, kommunikationschef, Classic Race Aarhus +45 21 21 20 27 / nick.horup@craa.dk.

 

For redaktionel kontakt: Morten Alstrup, pressekoordinator, Classic Race Aarhus +45 20 20 74 22 / morten.alstrup@craa.dk.

 

 

Fakta:

Classic Race Aarhus er en non-profit-organisation og overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.  Racefestivalen er to gange blevet udnævnt til Årets Motorsports Event i Danmark, ligesom eventen har vundet en Auto Award. 1.000 frivillige hjælper til før, under og efter løbet. I 2018 blev Classic Race Aarhus overværet af flere end 42.500 tilskuere. Løbet bliver afholdt for ellevte gang 17.-19. september 2021. Siden den første udgave af Classic Race Aarhus i 2010 er mere end 1.300.000 kroner blev doneret til projekter i form af dels kontanter, dels trafiksikkerhedsudstyr, heriblandt mere end 20.000 refleksveste.

Hit Counter