Løverne gør klar til race i de københavnske gader

I weekenden går det løs med racerløb og feststemning i de københavnske gader, når Copenhagen Historic Grand Prix løber af stablen i området omkring Bellahøj. Brian Madsen Sport er klar til en travl weekend, hvor kun én af kørerne har erfaring med banen fra tidligere.

Som det altid gør sig gældende med midlertidige baner, er det kun kørere med erfaringer fra tidligere løb, som har kendskab til de kommende udfordringer. Casper Elgaard har flere sæsoners erfaring med banen, som var på kalenderen i DTC-serien - blandt andet i 2015, hvor den erfarne østjyde tog sejren i de københavnske gader.

For Gustav Birch og Johnny Vejlebo bliver det imidlertid en helt ny oplevelse, som bliver taget i stiv arm og med godt humør, præcis som årets første løb. 

Brian Madsen Sport har stærke og succesfulde rødder i rallysporten, og med god vilje kan byløbet i København sammenlignes med et af de populære rallysprint. Det er noget som teamchef Brian Madsen har en masse erfaring med, men han holder sig dog på den anden side af hegnet i løbet af weekenden.

- Der er noget charmerende ved et løb som CHGP. Der er ikke meget plads til fejltagelser, så kørerne skal være skarpe fra start til slut. Jeg glæder mig til en god weekend i spændende rammer med en masse godt racerløb, lyder det fra Brian Madsen.

Allerede fredag starter løbsweekenden med udstilling og åbningstale på Rådhuspladsen i København, mens den første frie træning køres klokken 20.45.

Løbene vises som altid live på TV2 Sport søndag eftermiddag.

 

Hit Counter