Ole Petersen tilbage på sporet
Den forsvarende mester vandt tre af fire løb i OK Oktan 100 Super GT  

Den forsvarende mester Ole Petersen, Bredebro, havde en svær sæsonstart for to uger siden på Ring Djursland, men han kom i weekenden stærkt tilbage på sin hjemmebane Padborg Park. Efter at have vundet det første af formiddagens to løb satte han trumf på med yderligere to sejre om eftermiddagen.


Den regerende mester Ole Petersen vendte stærkt tilbage på Padborg Park 
(foto: Morten Kimer Hansen).

Den mest suveræne sejr sikrede Ole Petersen i søndagens tredje heat. Fra pole position skød han af sted og i løbet af få omgange havde han fået opbygget sig et solidt forspring på godt fem sekunder. Men sønderjyden blev også hjulpet godt af den kamp, som fandt sted bag ham. Kvartetten Largim Ali, Albertslund, Christian Sørensen, Varde, Kevin Verner Jensen, Silkeborg, og Casper Pilgaard, Ryomgård, var så travlt optaget af deres indbyrdes opgør, at de simpelthen ikke var i stand til at holde kontakten til Ole Petersen, som blot forsvandt ud i det fjerne og vandt med 12 sekunders forspring. Længe holdt unge Largim Ali fast i andenpladsen, men han måtte til sidst lade sig passere af Christian Sørensen og Casper Pilgaard, som herefter kæmpede om andenpladsen frem til målflaget. Længere tilbage blev man også vidne til en spændende trekamp mellem Frederik Nymark, Hadsten, Kevin Verner Jensen og Martin Henckel Mortensen, Nibe.

Søndagens fjerde og sidste heat startede Christian Sørensen fra pole position, og da ingen kunne matche hans start, førte han de første omgange foran Ole Petersen, Casper Pilgaard, Martin Henckel Mortensen og Andreas Jochimsen, Eskilstrup, Christian Sørensen og Ole Petersen trak dog omgang for omgang fra det øvrige felt, og på den syvende omgang dykkede Ole Petersen indenom Christian Sørensen for enden af langsiden, overtog føringen og endte med at have et par sekunders forspring ved det ternede flag.


Unge Largim Ali leverede en stærk indsats på Padborg Park (foto: Morten Kimer Hansen).

Netop Christian Sørensen havde lørdag atter engang gjort rent bord i de to pointgivende tidtagninger, og søndagens andet løb var hans hidtil bedste i denne sæson. Igennem de første par sving fik han arbejdet sig udenom problemerne og gik fra ottende- til andenpladsen, og ved afslutningen af anden omgang udbremsede han den førende Casper Røes, Odense, og kørte derefter fra det øvrige felt.

Det er stadig Christian Sørensen, som fører tabellen i OK Oktan 100 Super GT Danmark. Hans forspring er vokset fra fire til seks point, men mens det var Martin Henckel Mortensen, som indtog andenpladsen før løbsweekenden i Sønderjylland, er det nu Ole Petersen, som er på andenpladsen. Casper Pilgaard indtager tredjepladsen i tabellen foran Martin Henckel Mortensen, som fortsat er bedste AM-kører.

Alstrup

Hit Counter