Mikkel O. Pedersen: "Det er en tillidserklæring"

Mikkel O. Pedersen skal i den kommende weekend køre for sit gamle team.

 

I år har Mikkel O. Pedersen deltaget i verdensmesterskabet for sportsvogne for Project 1 Motorsport og kørt for GMB Motorsport i GT3 Cuppen. Men i den kommende weekend vender han tilbage til sit gamle team og GT World Challenge Europe, hvor han skal deltage i 24-timersløbet på Spa-Francorchamps på Belgien.

 

"Jeg skal køre for det italienske Dinamic Motorsport, som jeg har haft et godt og langt samarbejde med," siger Mikkel O. Pedersen. "Ved den seneste VM-afdeling på Monza kom min gamle teamchef og spurgte, om jeg vil køre for teamet i det kommende 24-timersløb."

 

"Det er en tillidserklæring, som jeg virkelig er glad for. Det viser, at de stoler på mig."

 

Mikkel O. Pedersen skal køre i den ene af de to Porsche 911 GT3-R-racere, som Dinamic Motorsport indsætter. Han skal køre sammen med italienske Giorgio Roda, schweiziske Mauro Calamia og norske Marius Nakken.

 

"Marius kender jeg fra tidligere," siger Mikkel O. Pedersen. "På de danske baner kørte han DTC, mens jeg kørte Special Saloon, og senere blev vi konkurrenter i Porsche Super Cuppen."

 

Dinamic Motorsports henvendelse til Mikkel O. Pedersen kom så sent, at han ikke fik lejlighed til at være med i den for-test på banen, som Dinamic Motorsport og alle andre tilmeldte teams deltog i.

 

"Jeg skal naturligvis lige vænne mig til bilen, men jeg føler, at jeg er godt forberedt," siger Mikkel O. Pedersen. "I maj blev jeg og mine teamkammerater fra Project 1 Motorsport nummer fem i VM-løbet, som gik over seks timer. Det kommende løb går over 24 timer, men her deltager alle 60 biler i samme klasse, så jeg og mine teamkammerater skal ikke have fokus på bagspejlet, om vi bliver indhentet af en prototype. Vi kan koncentrere os om at kæmpe med konkurrenterne."

 


 

Hit Counter