OK Mobil1 Legend Car Cup – 24. september 2020:

Årets udfordring venter Legend Car-kørerne
For eneste gang i denne sæson gæster den populære klasse Ring Djursland

Alstrup 

På deres rundtur til de danske racerbaner er deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen nået til årets største udfordring. Søndag afvikles Efterårsløbet på Ring Djursland, og selv om banen nord for Tirstrup er landets korteste, har den til gengæld som ingen anden bane niveauforskelle og blinde sving.


Magnus Madsen (195), Mathias H. Jensen (6) og Anders Elkjær (94) er nogle af de toneangivende kørere i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen (foto: Henning Smed).

I sidste års mere normale sæson blev det til to besøg på Ring Djursland, og begge gange var det Magnus Madsen, Skjern, som endte med at triumfere, da han vandt tre af de i alt seks enkeltløb, der blev kørt. Det var resultater, som var stærkt medvirkende til, at vestjyden kunne slutte sæsonen som mester, og han er fortsat med de gode takter i den nye sæson. Godt nok måtte han i den seneste mesterskabsrunde på Padborg Park udgå med en teknisk defekt, men det er trods alt indtil nu blevet til fem sejre ud af ni mulige.

Trioen Mathias H. Jensen, Hinnerup, Joachim Lee Holmstoel, Silkeborg, Mirza Ahmetagic, Randers, og Anders Elkjær, Grenaa, er de kørere, som indtil nu har givet Magnus Madsen de største udfordringer i hans forsøg på at forsvare titlen. Og selv om han blot befinder sig på en tiendeplads i den samlede stilling, har Frederik Valdemar Schrøder, Aalborg, i de to afdelinger, han har deltaget i, også vist sig i stand til at kæmpe med i toppen.

Årets oldboys-konkurrence har budt på en tæt kamp mellem den regerende mester Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, og hans bysbarn Mike Nordby Mathiesen. Klassen for kørerne over 40 år har de nærmest domineret med fem oldboys-sejre til Bohnensach Ebbesen og fire til Nordby Mathiesen. Men på det seneste er de blevet udfordret af en af de nye, men stadig gamle drenge i klassen.


Thomas Iversen (9) er begyndt at blande sig mellem de bedste oldboys-kørere, men er udfordret af, at han aldrig tidligere har kørt på Ring Djursland (foto: Henning Smed).

Det er Thomas Iversen, Horsens. Ved Padborg Park Light Race tidligere på måneden kørte han to andenpladser hjem i oldboys-konkurrencen, og det er nok et spørgsmål om tid, inden han her tager sin første sejr. Men det er ikke sikkert, at det kommer til at ske i weekenden. Søndagens afdeling bliver nemlig hans første besøg på Ring Djursland.

OK Mobil 1 Legend Car Cup-kørerne skal udelukkende i aktion søndag. Formiddagen er helliget træning og tidtagning, mens de tre heat køres om eftermiddagen. Det første starter 13.05 og der er så halvanden times mellemrum mellem de efterfølgende. Efterårsløbet køres desværre uden publikum, men det er muligt at følge en livestream her: https://www.youtube.com/supergtdanmark.

  

Hit Counter