Køreforeningen 1600 Challenge

I den kommende weekend køres 3 afdeling i Yokohama 1600 Challenge på Jyllandsringen. Som noget nyt er der denne gang 3 tællende heat mod normalt 2.

Lørdag køres der træning kl. 09:10, efterfulgt af kval kl. 1330

Søndag kan vi se frem mod 3 spændene heat, hvor der lægges ud med 1. heat kl. 10:25,, derefter heat 2 kl. 13:25, og allerede kl. 15:45 skal kørerne være klar igen til deres sidste start.

Martin Mortensens har efter sigende solgt sin Suzuki og den forventet  til start her i weekenden. Denne bil viste god fart med Martin bag rattet, da sidste afdeling blev kørt på Zandvoort banen i Holland. Her fik Martin en sejr i heat 2.

Før Weekenden ligger Steffen Larsen i front med 87 point, forfulgt af Mirza Lovic med 77 point. Mirza kørte virkeligt godt ved 1. Afdeling på Jyllandsringen, og var her i føring.

Han forfølges skarp af Mikkel Gregersen i den gule Scirocco med 76 point. Mikkel kørte et god løb på Zandvoort med en 1. og en 3. plads.

Lillebror Lovic (Mirel) er nr. 4 men faldt lidt tilbage på Zandvoort, efter et flot løb i første afdeling på Jyllandsringen.

Derefter følger Jørn Vestergaard, som desværre har haft defekt i begge af de 2 første afdelinger. Er bilen klar er Jørn det helt sikkert også. Han er normalt meget hurtig på jyllandsringen.

Så alt ialt er kampen tæt om top. 5.

Hit Counter