Løverne indtager nyt territorie i finaleweekenden

Brian Madsen Sport afslutter 2021-sæsonen med TCR-finale på Padborg Park til seriens første løbsweekend i det sønderjyske.

Det er langt fra første gang, teamets tre kørere kører på banen i grænselandet. Under forårets testarbejde har alle tre kørere været i aktion og fundet deres vej rundt - men i konkurrencehenseende er der ingen data at sammenligne med.

For Casper Elgaard kommer weekenden til at byde på kampen om andenpladsen i TCR-mesterskabet. Efter en hård weekend på FDM Jyllandsringen håber teamets erfarne mand at slutte sæsonen med et godt resultat:

- Det gik alt andet end min vej på Jyllandsringen. Kampen om førstepladsen i mesterskabet er ikke slut, men det kræver mere end jeg har under min indflydelse. Kampen er tæt i Top 3, for vi er fire som har mulighed for at tage andenpladsen, så jeg tror at det bliver en spændende weekend, fortæller Elgaard.

Teamets juniorkører er også varmet op til en stærk afslutning på sæsonen. Gustav Birch fører an i mesterskabet for kørere under 23 år, og på trods af at titlen kan sikres uden store resultater, kommer den unge kører til at presse på for et godt resultat.

Efter at have kæmpet mod regnen på Jyllandsringen satser også teamets Trofeo-kører Johnny Vejlebo på at vejrguderne og heldet vender tilbage i årets sidste weekend. 

Finalen i TCR Denmark kan ses fra klokken 13.30 på TV2 Sport X.

Hit Counter