I DS3 Cup snerper det til med 2021-sæsonen. To weekender resterer, og i den kommende weekend går det løs på FDM Jyllandsringen for sidste gang i 2021, inden titelkampen definitivt skal afgøres på Padborg Park senere i oktober måned.

CMD Motorsport og 2019-vicemesteren Jacob Sevel ligger godt til i den samlede stilling og havde indtil seriens seneste afdeling ved Grand Prix Danmark i august gjort rent bord, men tog fra Jyllandsringen med to andenpladser - først og fremmest et signal om, at serien for alvor er ved at være oppe i omdrejninger efter et desværre corona-aflyst 2020.
Med andre ord er der lagt op til godt ræs fra Danmarks hårdeste mærkeklasse i den kommende weekend, for Sevels nærmeste udfordrere Kevin Brandsborg og Anton Bergström, har begge mulighederne for at blande sig endnu. Men det kræver, at der for alvor bliver sat point ind hos de to unge talenter, hvis håbet om at blande sig i titelkampen skal bevares.

Mere spænding er der til gengæld i den direkte duel blandt feltets unge håb. Norske Knut Knudsen var hurtig til Grand Prix Danmark og tog sæsonens første norske sejr, men kom sent ind i mesterskabet og er derfor ikke nogen trussel for Kevin Brandsborg og Anton Bergström i kampen om U21-titlen.

U21-kategorien føres i øjeblikket af Kevin Brandsborg med 62 point mod svenske Bergström med 50 - og med 12 point på spil for hvert heat, så er den kamp stadig åben. Og den ville ganske givet have været helt tæt, hvis det ikke var for de tekniske defekter, som et par gange i år har drillet Anton Bergström i løbet af weekenderne

DS3 Cuppen kører dobbelt op om søndagen denne gang, så det er med træning og kvalifikation lørdag, henholdsvis klokken 10.20 og 13.15, mens der søndag er løb klokken 10.55 og 14.55.

 

Hit Counter