Travl weekend venter 
for Mikkel O. Pedersen

Racerkøreren fra Struer stiller op i årets finale i Special Saloon Car

 

I den kommende weekend sidder Mikkel O. Pedersen atter bag rattet af en racerbil. På FDM Jyllandsringen køres finalen i LT-Asfalt Special Saloon Car, og her er racerkøreren fra Struer med i feltet.

 

Mikkel O. Pedersen starter i finalen for Special Saloon Car på FDM Jyllandsringen i den kommende weekend.

 

"I teamet har vi valgt at pakke min gamle Cup-racer ud og køre race med den igen," siger Mikkel O. Pedersen. "Sidste gang, jeg sad i bilen, var i 2020, da jeg kørte langdistanceløb herhjemme sammen med Gustav Birch."

 

Der er tre race på programmet ved Suvo Finalen på FDM Jyllandsringen. Et lørdag og to søndag. Og Mikkel O. Pedersen kommer til at møde hård modstand denne gang.

 

"Der er flere Lamborghinier i feltet," siger han. "Flere af dem har op mod 700 heste, mens jeg har godt 460 i min Porsche. Vi må tage det, som det er, men der skal ingen tvivl være om, at jeg vil gøre mit bedste."

 

Det er ikke kun Mikkel O. Pedersens Porsche 911 GT3 Cup, som kommer til at stå i teamets store telt i ryttergården på FDM Jyllandsringen. Det gør de Porscher også, som Lars E. Pedersen, Klaus Hansen og Walther Trabjerg skal køre.

 

"Jeg får travlt," siger Mikkel O. Pedersen. "Udover at jeg selv skal køre, skal jeg naturligvis også dele mine data med Lars, Klaus og Walther, så vi kan give dem den bedste forberedelse til de tre løb. Der kommer til at gå lidt tid ved computeren."

 

Mikkel O. Pedersen håber også at kunne bruge en god del af tiden i den første oktober-weekenden sammen med sine sponsorer. "Det bliver dejligt, at vi igen kan invitere vores gæster til motorløb, så de atter kan opleve fornemmelsen og stemningen ved motorløbet," siger han. "Samtidig er de også med til at lægge et pres på mig. Og det er dejligt. At jeg skal præstere på racerbanen, men også fortælle dem om, hvordan og hvorfor det gik, som det gik bagefter i ryttergården."

   

Hit Counter