Høje forventninger til aarhusiansk gaderæs

I weekenden afvikles Classic Race Aarhus i det smukt beliggende område omkring Mindeparken og Marselisborg Slot. For de tre TCR-kørere i Brian Madsen Sport bliver det en spændende TCR-debut på aarhusiansk asfalt.

Sommerfuglene i maven stammer ikke mindst fra det faktum, at alle tre kørere gjorde enormt god figur, da TCR-serien tidligere på sommeren gæstede Copenhagen Historic Grand Prix. Formen er god, og teamchef Brian Madsen forventer en stærk weekend for Peugeot-teamet:

- Alle tre kørere gjorde det imponerende godt i København, så det sætter selvfølgelig nogle forventninger til hvordan det går på sæsonens anden bybane. Jeg er meget optimistisk, ikke mindst fordi de alle tre glæder sig helt vildt til at køre i Aarhus - med den motivation skal det nok blive godt!, lyder det fra teamchefen.

For Casper Elgaard bliver det første gang på banen i en forhjulstrukket TCR-racer, men i sin tid i DTC har nået at køre en vis portion omgange i hjembyen. Han kommer uden tvivl til at øse ud af sine erfaringer til sine teamkammerater.

Gustav Birch imponerede som teamets juniorkører de fleste, da han i de københavnske gader leverede to fjerdepladser som resultat af en weekend med høj selvtillid og enorm angrebslyst - den perfekte opskrift på et godt resultat, når kamparenaen er en snæver bybane.

Også Johnny Vejlebo havde en decideret fest ved sit første rigtige byløb, og forventningerne er helt naturligt høje til det jyske byløb. Kun én ting kan for alvor bekymre teamchefen:

- Vejrguderne har det med at være lidt ustabile på denne årstid, så jeg håber at de viser sig fra deres bedste side. I København blev dækvalget en væsentlig faktor, og det ville være rart hvis kørerne i denne weekend får lov til at afgøre det på lidt mere lige vilkår. Det fortjener de - og publikum, fastslår Brian Madsen.

TCR Denmark sendes i weekenden live på TV2 Sport og TV2 Play fra søndag klokken 12:15.

Hit Counter