"Vi skal finde farten igen"

Mikkel O. Pedersen starter i tretimersløb på Nürburgring i weekenden

 

I den første september-weekend sætter Mikkel O. Pedersen sig atter bag rattet af Dinamic Motorsports Porsche 911 GT3 R med startnummer 56 på siden. Nu gælder det fjerde afdeling af GT World Challenge Europe, som består af et tretimersløb på Nürburgring.

 

Efter sidste runde på Spa-Francorchamps vil Mikkel O. Pedersen og Dinamic Motorsport finde farten på Nürburgring (foto: Jules Benichou).

 

 

"Jeg har en rigtig god fornemmelse for banen," siger racerkøreren fra Struer. "Vi kørte et løb dér i serien sidste år, og der formåede jeg at sætte omgangstider i vores bil, som matchede vores søsterbils tider. Desværre kom vi ikke i mål."

 

Netop det med at opleve det ternede flag er en klar målsætning for Mikkel O. Pedersen. Det skete nemlig ikke for ham i det forrige løb i GT World Challenge Europe – 24-timersløbet på Spa-Francorchamps.

 

"Spa var en værre omgang," konstaterer han. "Vi manglede 18 km/t på topfarten i forhold til den hurtigste Porsche på langsiden. Vi parkerede bilen, for vi havde ikke muligheden for at gøre noget. Det var en træls oplevelse."

 

"Men jeg er optimistisk forud for løbet på Nürburgring. Lige siden Spa har folkene fra Dinamic Motorsport arbejdet med bilen, og vi har også fået en ny, dygtig ingeniør, som helt sikkert vil få os ført i den rigtige retning. Det skal blive bedre."

 

Løbsweekenden på Nürburgring byder lørdag på først halvanden times fri træning, så en pre-kvalifikation af samme varighed. Den egentlige kvalifikation finder sted søndag morgen fra 8.30 til 9.30, og det tretimerlange løb starter 14.45.

 

"Kan vi få en bil, der fungerer, som vi havde på f.eks. Monza, hvor det hele spillede, kan vi sagtens køre med i top 10," vurderer Mikkel O. Pedersen. "Det er vores mål at få løst problemerne fra Spa-løbet og så køre med om de sjove placeringer. Vi skal finde farten igen."

 

Hit Counter