OK Mobil1 Legend Car Cup – 20. august 2021:

 

Kommer Mathias H. Jensen et skridt tættere titlen?

Legend-kørerne tager hul på anden halvdel af 2021-sæsonen

 

Weekenden byder på Tectyl GP Danmark på FDM Jyllandsringen, og det betyder, at deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen tager hul på anden halvdel af 2021-sæsonen. Godt nok sluttede sommerferien for 14 dage siden ved Copenhagen Historic Grand Prix, men weekendens løb er det femte af de i alt otte mesterskabstællende runder.


For anden gang i år gæster deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cup FDM Jyllandsringen
 (foto: Henning Smed).

 

FDM Jyllandsringen er den første bane, som for anden gang i år har besøg af OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Første gang var i starten af juli, og her havde Mathias H. Jensen, Hinnerup, den perfekte weekend ved at score de maksimale 100 point, som bedste tidtagningstid og tre løbssejre udløste. Denne præstation har i høj grad været med til at skabe hans solide mesterskabsføring. I toppen af tabellen ligger han henholdsvis 68 og 84 point foran Joachim Lee Holmstoel, Silkeborg, og Magnus Madsen, Skjern. Disse to kørere er faktisk de eneste, som i weekenden har teoretisk mulighed for at fravriste Mathias H. Jensen mesterskabsføringen. Men det kræver reelt sort uheld for ham, hvis det skal ske.

 

Det er ikke kun disse tre kørere, som kommer til at kæmpe med om sejren ved Tectyl GP Danmark. Trioen Frederik Valdemar Schrøder, Aalborg, Mads Gravsen, Slagelse, og Mads Panik Pedersen, Hjallerup, havde alle tre et godt Copenhagen Historic Grand Prix, hvor de scorede sejre, og disse succeser søger de naturligvis at følge op på.

 

Feltets oldboys-kørere vil med garanti også blande sig i kampen om den generelle førsteplads. Gennem hele året har Lars Bohnensach Ebbesen og Mike Nordby Mathiesen, begge Varde, kæmpet om at være bedste oldboys-kører, men på FDM Jyllandsringen plejer Kim Schmidt Petersen, Hadsten, normalt også at være i den skarpe ende af feltet.

 

Kørerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen afvikler deres første løb lørdag klokken 16.00, mens de to næste løb køres søndag med start henholdsvis klokken 12.45 og 15.05. Alle tre løb kan følges live på youtube.com/supergtdanmark.

  

Hit Counter