Momentum Racing tilbage fra sommerferien
Denne weekend starter 2021 efterårssæsonen for Momentum Racing.

På fredag drager Oliver Rømer og Jens Kristoffersen mod FDM Jyllandsringen nær Silkeborg, for at køre sæsonens 2. afdeling af Yokohama SuperCup, som samtidig er det prestigefyldte Grand Prix Danmark.

Sæsonen startede helt forrygende for holdet fra Kalvehave på Sydsjælland. Kristoffersen kommer til FDM Jyllandsringen som mesterskabsførende, efter at have vundet to ud af tre løb for knap to måneder siden, mens det blev til den 4., 5. og 6. plads for Rømer, som samtidig indtager 6. pladsen i det ultratætte mesterskabet, men kun 19 point fra mesterskabsføringen. Og der er vel og mærke hele 75 point at køre om i weekenden.

 

Foto: JJ Media

Selvom resultaterne for især Jens var rimelig overbevisende, har han blot en føring på 4 point til andenpladsen i mesterskabet. Så der kan bestemt ikke slappes af.

Samtidig skal Oliver se om han kan gøre ham kunsten efter, og levere topresultater. Yokohama SuperCup er skruet sådan sammen, at de mest succesrige kørere skal have succesballast med, og det kan blive en fordel for Rømer, mens Kristoffersen skal have nogle ekstra kilo med på passagersædet.

Det har dog ikke været ren sommerferie for de to kørere. I den mellemliggende tid er der blevet afholdt eventkørsel, hvor alle med en smule benzin i blodet har haft mulighed for at køre i en racerbil, på en rigtig racerbane. Den eventdel er en vigtig del af Momentum Racing, og knytter et tæt bånd imellem teamet, og alle dens samarbejdspartnere på og udenfor banen.

 

Foto: JJ Media

Det bliver igen muligt at følge med i løbene på https://www.youtube.com/SuperGTdanmark. Sendetidspunkterne er ikke endelig offentliggjorte endnu, men det og meget andet er muligt at finde henover weekenden på holdets Facebook side: https://www.facebook.com/MomentumRacingDK/

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Kvalifikation 14.15
Løb 1 17.20

Søndag
Løb 2 10.55
Løb 3 14.40  

Momentum Racing

JJ Media

Hit Counter