Top-trio tilbage i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen

Magnus Madsen bliver udfordret i sit forsøg på et hattrick

Da 2020-udgaven af OK Mobil 1 Legend Car Cuppen blev afsluttet, havde Magnus Madsen, Skjern, tangeret en af rekorderne i klassen. Det var nemlig lykkedes den 20-årige vestjyde at genvinde sit mesterskab, og dermed blev han blot den anden kører efter Kenneth Jensen, Randers – som sejrede i 2012 og 2013 – der har taget to titler i streg.


Magnus Madsen (195) jagter et hattrick af titler, men bliver atter udfordret af bl.a.
Mathias H. Jensen (6) (foto: Henning Smed Madsen).

Når den nye sæson i den populære klasse bliver skudt i gang på søndag på Ring Djursland, står Magnus Madsen med muligheden for at score et helt unik hattrick. Men opgaven bliver svær!

To af Magnus Madsens værste rivaler fra 2020-sæsonen er nemlig atter at finde blandt de godt 30 deltagere, som tørner ud på Danmarks vel nok sværeste racerbane. Det er Mathias H. Jensen, Hinnerup, og Mirza Ahmetagic, Randers. Netop den trio kæmpede hårdt om intenst, og der er lagt op til en gentagelse i år.

Da OK Mobil 1 Legend Car Cuppen sidste år afviklede sin enlige mesterskabsdeling på Ring Djursland, blev man vidne om nærmest dødt løb. I hver afdeling er der maksimalt 100 mesterskabspoint på spil, og her lykkedes det Magnus Madsen med en heatsejr og to andenpladser at score 85 point i modsætning til de 80 og 77 point, som Mirza Ahmetagic og Mathias H. Jensen blev noteret for.

Kampen bliver også tæt og hård denne gang. Og endda tillige mere intens. I modsætning til normalt afvikles årets første afdeling i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen ikke over to dage, men er komprimeret til blot en enkelt dag. I løbet af otte timer søndag skal deltagerne således ud i en træning og en tidtagning, inden det gælder de tre altid intense heat. En teknisk defekt eller en fodfejl kan således vise sig at blive katastrofal for weekendens resultater.

Grundet corona-restriktioner har publikum ikke adgang til sæsonpremieren på Ring Djursland, men man vil kunne følge alle søndagens aktiviteter live fra klokken 9.00 til klokken 17.00. Det sker på www.youtube.com/supergtdanmark.

Hit Counter