Mesterskabschancerne skal holdes i live

 JJ Media

Mads Hedegaard Frederiksen har et overskyggende mål denne weekend – at holde liv i chancerne for at vinde DS3 Cup Mesterskabet 2019.

Den 21-årige racerkører fra Skødstrup er i øjeblikket toer i mesterskabet, og han plejer at køre godt på FDM Jyllandsringen, hvor han tidligere på året tog hele to pokaler med hjem.

Denne gang gælder det Grand Prix Danmark eventen, der køres over 3 dage. Fredagen går med teknisk kontrol samt træning, inden der køres kvalifikation og et løb lørdag. Søndag køres weekendens andet løb, hvor der traditionelt set er det største publikum, på de permanente asfaltbaner.

Mens mange andre klasser har holdt sommerferie, var Mads og resten af teamet en tur i Sverige på Falkenberg. Det var første gang at den unge kører var på netop den bane, og begge løb blev gennemført lige udenfor podiet, men stadig med et avancement i mesterskabet til følge.

 

Skal drømmen om førstepladsen i mesterskabet leve videre, så skal der hentes point på den førende, og så vil det heller ikke gøre noget, hvis der kom andre kørere ind mellem de to. Men unge Hedegaard Frederiksen har stadig troen på at det kan lade sig gøre, og så længe at det matematisk kan lade sig gøre, bliver der kæmpet videre.

Der er dog ikke langt ned til 3. pladsen, så han skal vælge sine kampe, og sørge for at få gode point med hjem fra begge heats.

Mads Hedegaard Frederiksen og MF-RACING håber på at en masse vil kigge forbi teltet i paddock området, og så ellers heppe på ude fra tribunerne eller græsarealerne rundt omkring banen.

Skulle man være forhindret, kommer lørdags løb direkte på TV2 Sport, mens lørdagens kvalifikation samt søndagens løb kan følges på https://www.youtube.com/user/DanishThundersport

Fredag
Træning         15.24

Lørdag
Kvalifikation 09:30
Løb 1            13:45

Søndag
Løb 2            12:45  

MF-RACING

 

Hit Counter