Statsminister Lars Løkke Rasmussen svinger det ternede flag ved Classic Race Aarhus .

Lørdag den 18. maj besøger Lars Løkke Rasmussen Nordeuropas bedste racefestival rundt om Mindeparken i Aarhus

Der bliver prominent besøg, når den tiende udgave af Classic Race Aarhus i år finder sted i Storebededagsferien på vejene mellem Marselisborg Slot og Aarhusbugten. Statsminister Lars Løkke Rasmussen har nemlig givet sit tilsagn om at være gæst lørdag den 18. maj.

”Vi er utroligt glade for, at Statsministeren har fundet plads i sin kalender til at aflægge Classic Race Aarhus et besøg,” siger Mike Legarth, direktør for Classic Race Aarhus.

”Lars Løkke Rasmussen besøger Classic Race Aarhus lørdag eftermiddag. Her skal han dels uddele en donation til et projekt, som er med til at højne trafiksikkerheden for børn, dels skal han bl.a. skal overvære DTC-løbet, hvor han har sagt ja til at starte løbet og også svinge det ternede målflag.”


MASCOT DTC-løbet lørdag ved Classic Race Aarhus får Statsminister Lars Løkke Rasmussen som starter (foto: Henrik Rasmussen / Classic Race Aarhus).

Jubilæumsudgaven af Classic Race Aarhus afvikles over tre dage – fredag, lørdag og søndag – i Bededagsferien den 17.-19. maj. Godt 1.000 frivillige arbejder før, under og efter løbsweekenden for at afvikle arrangementet, hvor overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.

 

Fakta:

Classic Race Aarhus er en non-profit-organisation og overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.  Racefestivalen er to gange blevet udnævnt til Årets Motorsports Event i Danmark, ligesom eventen har vundet en Auto Award. 1.000 frivillige hjælper til før, under og efter løbet. I 2018 blev Classic Race Aarhus overværet af flere end 42.500 tilskuere. Løbet bliver afholdt for tiende gang i weekenden 17.–19. maj 2019. Siden den første udgave af Classic Race Aarhus i 2010 er mere end 1.000.000 kroner blev doneret til projekter i form af dels kontanter, dels trafiksikkerhedsudstyr, heriblandt mere end 20.000 refleksveste.

 

Morten Alstrup

 

Hit Counter