Mikkel O. Pedersen skifter til italiensk Porsche-team

Den danske racerkører har sikret sig bedre muligheder til sin tredje Supercup-sæson

De sidste brikker er nu faldet på plads for Mikkel O. Pedersen, som er klar til at kaste sig ud i sin tredje fulde sæson i det, der betegnes som verdens hårdeste mærkeklasse indenfor sportsvogne, Porsche Supercuppen.

 

Flere gange sidste år var Mikkel O. Pedersen i tæt duel med Mattia Drudi. Nu overtager han italieneren sæde hos Dinamic Motorsport.

 ”Jeg glæder mig virkelig til at skulle ud at køre race igen, og det er der flere grunde til,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Efter at jeg i de to seneste sæsoner har kørt for det tyske Molitor Racing Systems, har jeg fået et tilbud fra det italienske Dinamic Motorsport, som jeg simpelthen ikke har kunnet sige nej til.”

Dinamic Motorsport indsatte sidste år tre biler i Porsche Supercuppen, hvor Mattia Drudi som deres førstekører sluttede mesterskabet på den samlede femteplads.

”Sidste år havde jeg mange gode og tætte dyster med Mattia Drudi, og det er ikke gået ubemærket hen hos Dinamic Motorsport,” vurderer Mikkel O. Pedersen. ”Da det stod klart, at Mattia Drudi ikke skulle køre for dem i år, henvendte de sig til mig for at høre, om jeg ville overtage den ledige plads.”

”I forhold til tidligere år får jeg langt bedre forhold at køre race under. Dinamic Motorsport indsætter en helt ny 2019-model til mig, og så bliver både forberedelserne op til og under sæsonen meget bedre, ligesom jeg ikke som hidtil konstant skal spare på mine dæk.”

Aftalen med Dinamic Motorsport indebærer ikke blot et fuldt program i Porsche Supercuppen, men også flere testdage end hidtil. ”Derudover skal jeg inden det første løb i Supercuppen i Barcelona køre to andre Porsche Carrera Cup-løb,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Det første finder sted på Red Bull Ring i Østrig og det næste bliver på Spa-banen i Belgien. Og det er rigtig perfekt at få noget løbstræning der, for de to baner skal vi senere på året køre løb på i Supercuppen.”

Udover sit omfattende internati0nale program med Porsche Supercuppen er Mikkel O. Pedersen i disse dage også ved at lægge sidste hånd på planlægningen af sit hjemlige program. ”Jeg skal deltage i en række udvalgte løb på de danske baner, og skal jeg afvikle en række events i forbindelse med Porsche Event Danmark, ligesom jeg også arrangerer en række track days for mine sponsorer,” siger han.

  Teamet