Mikkel O. Pedersen: ”Nu starter sæsonen for alvor”
 
Efter to testløb i Østrig og Belgien starter racerkøreren i Barcelona i årets første afdeling af den internationale Porsche Supercup

I weekenden bliver Mikkel O. Pedersen ekstra fokuseret. Han er draget til Barcelona, hvor han tager hul på sin tredje fulde sæson i Porsche Supercuppen – verdens hårdeste mærkeklasse – hvor første afdeling køres i forbindelse med det spanske Formel 1 Grand Prix.

”Nu starter sæsonen for alvor,” siger racerkøreren fra Struer. ”Mange af de dygtige kørere fra de tidligere sæsoner er med igen, og så har vinderne af Porsche Carrera Cuppen i bl.a. Tyskland og England meldt deres ankomst. Der er ingen tvivl om, at der nok skal blive en tæt og hård kamp forrest i feltet.”

Op til denne sæson er Mikkel O. Pedersen skiftet til det italienske Dinamic Motorsport, og dette skifte har givet ham bedre muligheder for at forberede sig på årets sæson i Porsche Supercuppen. I de to seneste weekender har han således været til start i løb i dels Østrig, dels Belgien.

”Jeg vandt ved årets første afdeling af den schweiziske Porsche-serie i Østrig, og i sidste weekend var jeg med, da den franske Porsche Carrera Cup kørte sine første løb på Spa-banen i Belgien. Det er begge baner, hvor vi senere på året skal køre i Porsche Supercuppen,” fortæller Mikkel O. Pedersen, som dog valgte ikke at starte i det andet af de to løb på Spa-banen.

”Jeg kvalificerede mig som treer blandt de godt 30 kørere til begge løb, men vejret var ikke særlig godt. I det første løb var der et større uheld, hvor 8-9 biler røg af banen, og hvor enkelte af dem blev totalskadede. Man følte hele tiden, at man var lige på vippen, for det var meget skummelt med vandet på banen. Jeg kom igennem som firer, men vi besluttede os så i teamet for ikke at starte i det andet løb. Der var ikke nogen grund til at risikere store skader på bilen, når jeg nu skal bruge den i weekenden i Barcelona.”

Barcelona er velkendt territorium for Mikkel O. Pedersen.  Den spanske bane har i de seneste år markeret starten på sæsonen i Porsche Supercuppen.

”I Dinamic Motorsport er vi lige så hurtige som de forreste i feltet, men det er vi mange, som er,” siger han. ”De 15 forreste skal nok ligge rimeligt tæt på tiden, så det er bare et spørgsmål om, hvem der rammer det hele rigtigt i tidtagningen og får sat tiden.”  

Hit Counter