Mikkel O. Pedersen sejrede på Red Bull Ring i Østrig

Racerkøreren vandt de første af sine to opmærksomløb inden sæsonstarten

I weekenden var Mikkel O. Pedersen for første gang i denne sæson i action. Forud for sæsonstarten i næste måned i den internationale Porsche Supercup var han sammen med sit nye team, Dinamic Motorsport, draget til Red Bull Ring i Østrig for at deltage i en afdeling af den schweiziske Porsche Sports Cup. Og han vendte hjem med trofæet for førstepladsen!

Lørdag kom årets første trofæ i hus - det skete på Red Bull Ring i Østrig.

”Det blev en god sæsonstart, for jeg var hurtigst i tidtagningen, startede fra pole position, og så førte jeg ellers løbet fra start til mål,” fortæller Mikkel O. Pedersen, som fik mere end en sejr og et trofæ ud af turen til Østrig.

”Det var ment som et rent træningsløb, men da vi ankom til banen, fandt vi ud af, at der flere af de andre teams fra Porsche Supercuppen, som havde fået samme gode idé. Det var bl.a. Florian Latorre, men han var uheldig at smadre sin bil under tidtagningen, mens det var en anden deltager fra Porsche Supercuppen, som tog andenpladsen bag mig i både tidtagningen og i løbet.”

At Mikkel O. Pedersen og Dinamic Motorsport havde valgt at drage til Østrig, skyldtes ikke blot et ønske om at give racerkøreren noget fart i kroppen. Det var også en forberedelse til den afdeling af Porsche Supercuppen, som skal køres på Red Bull Ring i slutningen af juni.

”Når vi kører i Supercuppen, er løbsledelsen meget streng med hensyn til at overskride track limits, men her var de endnu mere strikse,” fortæller Mikkel O. Pedersen. ”Alligevel var mine omgangstider næsten lige så gode som dem, jeg satte i Supercupen sidste år, selv jeg i dette her løb kun måtte anvende et sæt dæk. Det var en god test. Teamet er godt tilfreds, og vi fik nogle gode data, som vi kan bruge til løbet senere på året.”

Allerede onsdag drager racerkøreren fra Struer på langfart igen. Så er det Belgien, der kalder.

”Jeg skal køre en afdeling af den franske Porsche Carrera Cup på Spa-banen, men her er der også flere af topkørerne fra Supercuppen, som deltager, så det bliver et noget sværere løb,” siger han. ”Til løbet i den franske serie kommer der lidt flere Supercup-kørere, men jeg tror stadig, at jeg kan være med. Jeg skal bare holde på, og jeg tror godt, at det kan lade sig gøre at være med fremme.”

 

Mikkel O. Pedersen fik en god start på sin 2019-sæson.

  www.mikkelopedersen.com

Hit Counter