MF-RACING tilbage på hjemmebanen

 JJ Media

MF-RACING er tilbage på hjemmebanen, når årets anden afdeling af DS3 Cup skal køres denne weekend på FDM Jyllandsringen.

Mads Hedegaard Frederiksen har kørt hundredvis af omgange på den midtjyske racerbane nær Silkeborg, og har også hentet pokaler på netop den, i de foregående sæsoner.

Tager man et hurtigt kig ned over listen med tilmeldte kørere denne weekend, så har køreren fra Skødstrup også have en erfaringsmæssig fordel i forhold til flere af de udenlandske kørere i feltet, da DS3 Cup er sammensat af danskere, nordmænd, svenskere og finner.

Det er efterhånden en hel måned siden at sæsonen blev skudt i gang på Rudskogen i Norge. Her lykkedes det for den unge kører, at få en fjerdeplads og en sjetteplads i hus. Rudskogen har resultatmæssigt aldrig været den bedste for ham, så det var nogle rigtig vigtige resultater, og gode point til mesterskabet.

 

Foto: MF-RACING

Aktuelt indtager Mads 5. pladsen i mesterskabet, men der er kun to point op til 3. pladsen. Så der bliver helt klart kigget mere ud af forruden, end i spejlene – selvom der er godt et par håndfulde kørere, som gerne vil forbi.

Det bliver en lidt speciel weekend med hensyn til afviklingen. Lørdagen bliver travl med både træning, kvalifikation samt det første løb, mens der er gode muligheder for at være veludhvilet til løb 2, som først køres søndag eftermiddag, mellem DTC kvalifikationsheatene og deres finaler.

TV2 Sport og TV2 Play sender Løb 2 live fra FDM Jyllandsringen – men er det ikke lidt sjovere at komme ud på selve banen, og opleve stemningen, og se ræset med egne øjne? Det vil vi i hvert fald gerne opfordre alle folk til, især med den aktuelle vejrudsigt, som lover solskin hele weekenden igennem.

Tidsplanen for den første weekend lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning         9.30
Kvalifikation 13.20
Løb 1            17.35

Søndag
Løb 2            16.15  

MF-RACING

Hit Counter