Podcast: Le Mans-special med Michelle Gatting

Michelle Gatting får i weekenden den 15.-16. juni debut i den nok mest kendte motorsportsbegivenhed i verden, når starten går til den 87. udgave af 24-timersløbet i Le Mans. Vejen dertil har været snørklet, Michelle Gatting har været tæt på at opgive undervejs – men står nu over for at få opfyldt drømmen - at køre Le Mans.

”Jeg fik en mail fra FIA, jeg tror det var i september, om at et Ferrari-team ledte efter nogle kvinder, der ville ud at teste en 488 GT3. Jeg tror der gik fire sekunder, så skrev jeg en besked til kontaktpersonen i mailen, en hos Kessel Racing. Jeg var så heldig, at Thomas fra Kessel Racing, var til et Ferrari-løb, hvor Mikkel Mac var, og spurgte ham, hvem Michelle Gatting var. Han ringede så til mig den søndag aften, han havde fået nok at vide, og jeg skulle ned og teste,” siger Michelle Gatting om den blanding af hurtighed, timing og netværk, der gav hende chancen hos Ferrari-teamet Kessel Racing.

Hør om Michelles vej fra at stå på Padborg Park i efteråret 2018 uden planer for den kommende sæson til nu at deltage i European Le Mans Series og altså Le Mans med opbakning fra det internationale motorsportsforbund, FIA og deres Women In Motorsports-program. I denne podcast taler vi også om årets Le Mans, hendes forventninger til løbet og hvordan de forbereder sig.

Hør podcasten her eller hvor du plejer at høre dine podcasts.

Fotos: Jakob Ebrey

Bo Skovfoged
signature_452181682