Race info

 

LUKNING / SHUTDOWN
WWW.RACE-NETTV.DK

 

 

Vi må desværre konstantere at der kun er meget lille interesse for at se
Tractor Pulling, Baneløb og andet blandet Motorsport på vores
NET TV kanal www.race-nettv.dk.
Mere end 95% af vore brugere ser Rally på Rally kanalen.

Derfor har vi taget beslutning om at lukke kanalen helt ned fra
fredag den 12. juli. Alle der har forudbetalt abonnement vil få beløbet
helt eller delvis refunderet. Bemærk at der dog kan gå op til 8-10 dage
før pengene er tilbage på din konto.

Vores Rally kanal vil køre videre, men dog med en kort nedlukning
senere på måneden i forbindelse med omlægning af Race Media til APS.
Samtidigt med det vil der kun blive 1 Race Media NET-TV kanal
fremover med ca. 95% Rally og de restende 5% med alt andet
blandet motorsport - Derunder også Tractor Pulling og Baneløb m.m.
Mere om det på et senere tidspunkt.

Vi takker jer som har støttet op om Race kanalen igennem jeres
abonnement. Fortsat god sommer :-)

--------------------------------------------------------------------------------


We must unfortunately confirm that there is very little interest in seeing


Tractor Pulling, Track race and other mixed Motorsport on our NET TV


channel www.race-nettv.dk. More than 95% of our users see the Rally


on the Rally channel. Therefore, we have decided to close the channel


completely from Friday, July 12th. Anyone who has a prepaid subscription


will be refunded in full or in part. Note, however, that it may take up to


8-10 days before the money is back in your account.

 
Our Rally channel will continue, but with a short shutdown later in the


month in connection with the conversion of Race Media to APS.

At the same time there will only be 1  Race Media NET TV channel


going forward with approx. 95% Rally  and the remaining 5% with all


other mixed motor sports - including also Tractor Pulling and Track race etc.

More on that later.

We thank you who supported the Race channel through


your subscription. Have a good summer :-)

 

 

 

 

Hit Counter