Fredag den 4. januar åbner tilmeldingen til Classic Race Aarhus 2019
Deltagerne har nu mulighed for at tilmelde sig jubilæumsudgaven af Nordeuropas bedste racefestival, som køres for tiende gang.

 Af Morten Alstrup

Der er nu mindre end fem måneder til, at der for tiende gang skal køres Classic Race Aarhus, og forberedelserne til jubilæumsudgaven på den 2,6 kilometer lange bane omkranset af såvel Marselisborg Slot som Aarhusbugten har været i gang længe. Og nu kan kørerne få klaret én af deres forberedelser.

Fredag den 4. januar åbnes der nemlig for tilmeldingen til Classic Race Aarhus. På hjemmesiden – www.craa.dk – er det således muligt for de aktive deltagere at tilmelde sig i de tre såkaldte årgangsklasser – 65-klassen, 71-klassen samt 76er og firserklassen – i Youngtimerklassens tre divisioner, den populære OK Mobil 1 Legend Car Cup samt i Special Saloon Nordic Cup, som for første gang kommer til at optræde på programmet ved Classic Race Aarhus.

Udover disse klasser fuldendes programmet for det tiende Classic Race Aarhus – som finder sted i storebededagsferien den 17.-19. maj – af Mascot Danish Thundersport Championship, Triumph Competition & British HTGT, Classic Road Racing samt opvisning med Formel 1-racere og Gentlemen Show Class. Endelig vil der være velgørenhedskørsel i samarbejde med Ræs med riget-organisationen.

 
Fredag den 4. januar går starten til Classic Race Aarhus - i hvert fald for kørernes tilmelding (foto: Peter Marker / Classic Race Aarhus).

Fakta:

Classic Race Aarhus er en non-profit-organisation og overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.  Racefestivalen er to gange blevet udnævnt til Årets Motorsports Event i Danmark, ligesom eventen har vundet en Auto Award. Flere end 750 frivillige hjælper til før, under og efter løbet. I 2018 blev Classic Race Aarhus overværet af flere end 42.500 tilskuere. Løbet bliver afholdt for tiende gang i weekenden 17.–19. maj 2019.