Gratis træning for alle deltagere i Classic Race Aarhus

Classic Race Aarhus afvikles i år for tiende gang, og arrangørerne bag racefestivalen i de flotte omgivelser mellem Marselisborg Slot og Aarhusbugten har en jubilæumsgave til alle deltagerne i løbet.


Der følger fri træning med i prisen, når deltagerne tilmelder sig til jubilæumsudgaven af Classic Race Aarhus (foto: Kaare Bak / Classic Race Aarhus).

”I år afvikler vi Classic Race Aarhus i storebededagsferien, og det betyder, at vi denne gang råder over hele tre dage, hvor vi kan køre på banen rundt om Mindeparken,” fortæller sportschef Steffen Møller. ”Den ekstra køretid skal komme de aktive racerkørere til gode.”

”Vi har derfor besluttet, at vi for samtlige bilklasser vil afvikle en fri træning, som køres fredag inden den officielle tidtagning. På den måde kan kørerne blive dus med banen, inden de skal koncentrere sig om at sætte en god tid i tidtagningen.”

Den frie træning fredag er ganske gratis og kræver ingen speciel tilmelding.

”Den indgår i det tilmeldingsgebyr, som for de fleste klassers vedkommende er på 2.800 kroner plus moms, så Classic Race Aarhus giver ikke bare kørerne Nordeuropas flotteste racerbane, men er også det løb, hvor deltagerne får mest køretid for pengene,” slutter sportschef Steffen Møller.

 

Morten Alstrup
Pressekoordinator

Hit Counter