Podcast om Aserbajdsjans GP: Flotte detaljer fra Mercedes

Det var fjerde Mercedes 1-2 ud af fire mulige i 2019, men selvom de sluttede hvor de begyndte Socar Aserbajdsjan Grand Prix 2019, så var det langt fra den ensformige paradekørsel, man kunne  tro ved alene at se på resultatlisten.

Der var masser af dramatik og begivenheder i løbet af weekenden, der fik stor betydning for resultatet i søndagens GP. Fra en afbrudt træning fredag grundet løst kloakdæksel over en kaotisk, crashpræget kvalifikation lørdag til et løb, hvor alt faldt ud til Mercedes-kørernes fordel.

”Det var en flot detalje fra Mercedes’ side, at de snød Sebastian Vettel for at kunne ligge i slipstrømmen på et afgørende tidpunkt i lørdagens kvalifikation. De gjorde ikke noget ulovligt, de fangede bare Ferrari på den forkerte fod igen-igen,” siger Bo Baltzer Nielsen om Lewis Hamilton og Valtteri Bottas’ finte i de afgørende øjeblikke af kvalifikationen lørdag – en finte, der viste sig at få afgørende betydning for udfaldet af løbet.

Dette og meget mere kan du høre i denne udgave af Det ternede flag, hvor vi analyserer vi grand prixet i Bakus gader, vi runder den seneste tiltagende debat om dækkene, vi kommer ind på Kevin Magnussens præstationer og fremhæver også de seneste resultater fra danske talenter i dansk og international motorsport.

I studiet er Bo Baltzer Nielsen og Bo Skovfoged.

 

 

 

 

Hit Counter