MF-RACING starter 2019 med nye farver
Mads Hedegaard Frederiksen og MF-Racing starter 2019 sæsonen med nye farver på bilen.

JJ Media 

Det bliver den 3. sæson i DS3 Cup for den unge kører fra Skødstrup, som fylder 21 år i dagene op til Åbningsløbet, der skal køres på den norske Rudskogen bane.

Bortset fra farverne, så bliver det med præcise den samme bil, som forlod asfalten ved DM finalen 2018. Holdet har gået bilen igennem fra ende til anden henover vinteren, og føler sig velforberedt til sæsonen.

For tre uger siden var de ude at teste på FDM Jyllandsringen, men det var en råkold dag, hvor det var svært at sammenligne med de forhold som der formentlig/forhåbentlig skal køres under i løbet af sæsonen.

2019 sæsonen køres over 6 weekender, med sæsonstart i Norge, hvorefter der er besøg på FDM Jyllandsringen og Padborg Park i juni måned, inden Falkenberg i Sverige skal besøges i august. Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen er sæsonens højdepunkt i september, inden finalen køres på den samme bane i oktober.

 

Foto: MF-RACING

Mens Rudskogen og FDM Jyllandsringen er velkendt asfalt for Mads og DS3 raceren, skal han tænke tilbage til 2016, for sidst at have kørt på Padborg Park – og det endda i den gamle Suzuki Swift Sport. Falkenberg bliver en helt nyt, men spændende asfalt at lære.

Især at der skal køres 3 gange på FDM Jyllandsringen, burde være en fordel for Mads, da han tidligere har vist god fart og hentet sølvtøj på den bane i netop DS3 Cup raceren.

Det faktum at han nu høre til blandt de mest erfarende i klassen, kan forhåbentlig også aflæses på pokalhøsten i 2019 – men man skal aldrig tage noget for givet i en mærkeklasse, hvor alle kørere har præcis det samme materiel, og dagens fart ikke kun altid afhænger af kørerens fart, men om mekanikerne rammer 100 % perfekt på dæktryk og bilens opsætning m.v.

Tidsplanen for den første weekend lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

 

Fredag
Fri træning 12.00-19.30

Lørdag
Kvalifikation 10:30
Løb 1 15:45

Søndag
Løb 2 11:00

MF-RACING

 

Hit Counter