Classic Race Aarhus indretter efter den nye lydgrænse

 Alstrup

"Vi har modtaget de nye vilkår om støjniveauet for afvikling af Classic Race Aarhus. Vi indretter os selvfølgelig efter den nye støjgrænse for højeste lydniveau,” siger Mike Legarth, direktør for Classic Race Aarhus.

”Den nye støjgrænse påvirker kun to klasser, nemlig Formel 1 og OK Legend Car.

I Formel 1 dæmper vi lyden med omdrejningsbegrænsning, og Legend Car-bilerne kan støjdæmpes via ekstra lyddæmpning.”

”Med de nye vilkår kan vi heldigvis stadig køre det fulde program, og vi glæder os til at give publikum et fantastisk jubilæumsarrangement – den tiende udgave af løbet – anført af Tom Kristensen i Formel 1 alle tre dage," slutter Mike Legarth, direktør for Classic Race Aarhus.

Fakta:
Classic Race Aarhus er en non-profit-organisation og overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.  Racefestivalen er to gange blevet udnævnt til Årets Motorsports Event i Danmark, ligesom eventen har vundet en Auto Award. 1.000 frivillige hjælper til før, under og efter løbet. I 2018 blev Classic Race Aarhus overværet af flere end 42.500 tilskuere. Løbet bliver afholdt for tiende gang i weekenden 17.–19. maj 2019. Siden den første udgave af Classic Race Aarhus i 2010 er mere end 1.000.000 kroner blev doneret til projekter i form af dels kontanter, dels trafiksikkerhedsudstyr, heriblandt mere end 20.000 refleksveste.

Hit Counter