Mikkel O. Pedersen får to generalprøver før premieren
 
Inden sæsonpremieren i Porsche Super Cuppen i Spanien kører han race i Østrig og Belgien

Selv om der er mere end to uger til, at Mikkel O. Pedersen på Formel 1-banen i Barcelona tager hul på årets Porsche Supercup, bliver sæsonpremieren i Spanien ikke hans første start i denne sæson. Skiftet til italienske Dinamic Motorsport har givet ham mulighed for at forbedrede sig endnu bedre til den nye sæson, hvilket bl.a. betyder start i løb i både Østrig og Belgien, inden det for alvor gør løs.

Efter en række test er Mikkel O. Pedersen nu klar til det første løb i sin nye Porsche. 

”Jeg er lige nu på Hockenheim-banen for at deltage i vores sidste test, inden det gør løs med løb,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Når testen er afsluttet, drager vi til Red Bull Ring i Østrig for at deltage i en afdeling af den schweiziske Porsche GT3 Cup Challenge, og weekenden efter starter jeg på Spa-Francorchamps-banen, hvor der køres en runde af den franske Porsche Carrera Cup.”

”Så skulle jeg gerne være klar til sæsonpremieren i Porsche Supercuppen i Barcelona! Jeg vil i hvert fald have fået kørt en masse omgange i min nye bil, inden det går løs. 

Tidligere på året fik Mikkel O. Pedersen for første gang lejlighed til at prøve kræfter med sin nye racerbil, og før påske deltog han sammen med sit team Dinamic Motorsport i en fællestest på netop Formel 1-banen i Barcelona.

”Hovedformålet var at køre min nye bil til og blive dus med den,” siger han. ”Vi arbejdede meget på at finde en god kvalifikations-opsætning, og når jeg lagde mine bedste tider fra de tre sektorer sammen, var jeg tre tiendedele fra dagens hurtigste tid, selv om vi ikke bare kunne blive ved med at montere nye dæk på bilen.”

”Jeg er rigtig glad for, at jeg i år skal køre for Dinamic Motorsport. Jeg skal naturligvis lige lære folkene og specielt min nye engineer at kende, men det er et godt og professionelt team, som har styr på det. Og de tror på mig.”

 
www.mikkelopedersen.com

 

Hit Counter