Åbent hus hos ProRace

ProRace holder åbent hus nu på fredag den 5. april i Kjellerup fra kl 15.00 til 19.00

Firmaet er netop rykket til lokaler midt i Kjellerup by, hvor der er en stor fysisk butik, så vi nemmere kan vise alle varerne frem til kunderne.

Bag ProRace står to personer, med ganske stor erfaring fra motorsporten.

Tue Lassen sluttede toer i DIF Danmarksmesterskabet i 2017, men har både før og efter kørt et hav af forskellige banesportsklasser med asfalt eller grus under hjulene. Der er også blevet snust til motocross og rally sporten.

Mian Lassen har også været ude på racerasfalten, om end ikke helt så meget som ægtefællen. Hun har dog selv licens, og har deltaget i Youngtimer feltet, men har ellers primært støttet op omkring Tue og hans raceraktiviteter.

 

Foto: ProRace

ProRace forhandler alt det som er nødvendigt for at komme i gang med sporten, uanset om det er asfaltbanesport, rallysport, Motocross eller gokart.

ProRace er forhandler af Interstate Semi-slicks dækkene, som bl.a. kendes fra Youngtimer feltets dæk cup. Et semi-slicks dæk er et racerdæk med et let mønster i. Man kører minimalt langsommere end slicks, men til gengæld er dækkene ca. halv pris af de velkendte baneslicks – og så er der den fordel, at man ikke behøver regndæk, da der allerede er mønster i dækket. Måske er det lige det dæk som du skal bruge, hvis du skal køre langdistanceløb? Der bliver kørt 12 timers løb på dækkene i udlandet, hvor det langtfra altid er nødvendigt at skifte dæk under løbet. Så bruger man dem i Danmark, behøver man ikke at bekymre sig ret meget omkring dækskift og slid i hverken Youngtimer eller DEC klassen.

Ønsker man et sikkerhedsbur til racerbilen, kan ProRace levere bure fra Custom Cages, der bygger alt det som de ikke allerede har på lager. Så har du en speciel bil, som du gerne vil køre ræs i, men de gængse mærker ikke kan levere et, så kan Custom Cages fremstille et præcis til din bil. Og de har selvfølgelig også bure til alle de ”normale” biler.

Brug for en laptimer til din gokart eller racerbil? ProRace er også forhandler af AiM laptimer, som kan være alt fra simple GPS laptimere, til avancerede dashboards og telemetri, som forbindes til bilens CAN-BUS eller individuelle sensorer, så alle data på bilen logges og gemmes til senere gennemgang – sågar live, hvis man ønsker dette.

Alt i forbindelse med tøj, hjelme, sko, osv osv er selvfølgelig også lagervare eller kan skaffes hurtigt fra fabrikkerne.

  
Tue Lassen – Toer i DIF Danmarksmesterskabet i 2017

Butikken holder fast åbent hver tirsdag og fredag fra 10.00-16.30, men der er altid mulighed for at komme i kontakt med indehaverne på www.ProRace.dk hvor der er telefonnumre, online shop samt links til Facebook siden, hvor man kan finde mange flere informationer.

Vi håber at se en masse besøgende på Vestergade 2 i 8620 Kjellerup på fredag den 5. april fra 15.00-19.00.

Hit Counter