.  

BGK Open Race Academy (BORA) - 2017

 Kør i F1-stjernernes hjulspor

Går du med drømmen om at blive verdensmester i Formel 1? Så får du chancen i påsken, torsdag den 13. og fredag 14. april 2017, hos GoKarting.dk (Hovedstadens Gokart Center).

Alle Formel 1-kørere starter i kart-sporten, og den lokale DASU klub BGK gentager succesen fra de seneste 3 år ved at tilbyde BGK Open Race Academy (BORA), som er en åbent kartskole for 6  til 18 årige (min.120 cm høj).

BORA skal fremme kendskabet til, samt give de interesserede/deltagere en helt unik mulighed for at prøve kræfter med kartsporten og stifte bekendtskab med dens regler, disciplin, kammeratskab, fart, styrkelse af koncentrationsevne, samt en stor forståelse for teknik.

Rendyrket ræs  
BORA bliver holdt hos GoKarting.dk (Hovedstadens Gokart Center), og her er der fokus på sporten i børnehøjde. De introduceres til sporten af kart-trænere, der har mange års erfaring samt træneruddannelse fra DASU, hvor børn kan lære mere om at gå til karting.

BORA - Gå til gokart
BORA er en kickstart til “Gå til gokart”, hvor du herefter får mulighed for at melde dig ind i klubben, BGK hvor du har mulighed for træning og løb. Træningen skal gøre dig skarpere som racerkører og bringe dig øverst på sejrsskamlen. Det er vigtigt at køre løb hver måned, for man lærer meget i kampens hede, men der er også brug for basale færdigheder, for at optimere sin kørsel. Derfor har BGK tre til fire gange træning og et løb om måneden.

BORA 2017

   

Hvornår:
13. og 14. april 2017 fra klokken 9:00 til 13:00 begge dage.
 

Hvor:
GoKaring.dk, Søndre Ringvej 35D, 2605 Brøndby  

Tilmelding og/eller for merinfo om BORA:
Kontakt os på e-mail: mail@gokarting.dk eller telefon: 31 144 155.
 

Program for begge dage:
Kl. 09.00: Indskrivning.
Kl. 09.10: Holdopdeling.
Kl. 09.15: Teoriundervisning samt fysiske træningsøvelser. Kørsel på banen med fokus på ideallinjer, bremse / styre teknik, overhalinger og placering på banen / alternative linjer. Tidstagninger, Løbsstarter og afvikling.
Kl. 10.45: Pause.
Kl. 11.15: Opfølgning på kørslen på banen.
Kl. 11.45: Kørsel på banen, fortsat fokus på øvelser fra tidligere.
Kl. 12.45: Opfølgning på dagens kørsel samt afslutning.
Kl. 13.00: Slut.

Fredag vil der afslutningsvis blive kørt et mini grand prix så deltagerne kan prøve trænet øvelser i forbindelse med løbsafvikling.

For begge dagene gælder det at man møder omklædt i køredragt senest kl. 09.00.
BORA er KUN for børnene, og forældre kan efter aflevering om formiddagen, afhente deres barn igen kl. 13.00, hvor BORA slutter.