. .  

VESTI MOTORSPORT søger nye kørere i 2017

VESTI MOTORSPORT er på jagt efter nye kørere til 2017 sæsonen.

Teamet har optil denne sæson udvidet fra 2 Formel 5 (tidligere Formel Ford) biler til nu OGSÅ at bestå af 3 Formel 4 biler.

Vi kommer til at deltage i den danske løbsserie og har høje ambitioner, så vi går selvfølgelig efter at vinde mesterskabet i både Formel 5 og Formel 4, med de rette kørere i sæderne.

To af sæderne i de helt nye Mygale Formel 4 racere er allerede besat, så nu er der blot et enkelt sæde tilbage. Bilen er en fuldblodsracer med FIA homologeret kulfiber sikkerhedsscelle, der gør dem utrolig sikre. Gearkassen er en 6 trins sekvensiel gearkasse med paddleshift bagpå rattet. Løbsserien har allerede 2 sæsoner på bagen i Tyskland, og de første kørere er allerede begyndt at skifte direkte videre til både Formel 3 samt ADAC GT Masters. Du kan starte med at køre Formel 4 i det år du fylder 15.

Formel 5 er måske ikke noget der får klokken til at ringe hos alle – men det er det nye navn for Formel Ford i Danmark. Formel Ford racerne får nu vinger på, så de visuelt mere ligner det som alle unge formelkørere gerne vil opnå – nemlig en Formel 1 racer. Mange af de store racerstjerner er startet i Formel Ford, hvor hele Danmarks Kevin Magnussen er en af dem. Lige præcis denne bil, som Kevin Magnussen vandt mesterskabet i, er en af bilerne som VESTI MOTORSPORT besidder. Du kan starte med at køre Formel 5 fra den dag du fylder 14 år.

 

Foto: JJ Media

Da VESTI MOTORSPORT både har Formel 5 og Formel 4 biler, er der på den måde mulighed for at udnytte dette, og knytte tætte bånd til teamet i et flerårigt program.

I VESTI MOTORSPORT går vi op i mere end bare at have en racerbil med 4 hjul, et rat og en motor – vi giver dig hele pakken. Teamet arbejder sammen med Tommy Schröter, der hjælper til med mental træning samt dataanalyse under weekenderne.

Teamet består af en flok mekanikere, som gør en dyd ud af at levere en perfekt forberedt racerbil og løbende tilpasse den gennem weekend. Dette foregår bl.a. ved hjælp af videoanalyse samt avanceret datalogning, der også gør dig til en bedre kører.

 

Foto: VESTI MOTORSPORT

Vi kan tilbyde pakker på flere forskellige måder. Du kan vælge den totale arrive’n’drive løsning, hvor du blot møder op med kørerdragt og hjelm, mens VESTI MOTORSPORT står for alle mekanikere til bilen, så du kun skal tænke på at køre og give feedback til mekanikerne, når du har været ude at køre.

Vil du hellere have os til at klargøre bilerne hjemme på vores værksted og tage dem med ud til banen, mens du så har dine egne mekanikere med, kan det også lade sig gøre.

Måske vil du bare leje bilen og så stå for det hele selv, og evt. bare stå i et telt med de 4 andre VESTI MOTORSPORT biler, er det også muligt.

Eller en helt 4. løsning.

Kontakt teamchef Peter Vesti allerede i dag og hør mere om mulighederne.

Peter kan kontaktes på 20 92 42 79 eller pv@vesti.dk

VESTI MOTORSPORT

JJ Media