DTC-debutant overraskede i DTC-tidtagningen
Max Klinkby-Silver var tredjehurtigste efter suveræne Jan Magnussen

 Af Morten Alstrup

Jan Magnussen, Roskilde var i sin vante form, da man lørdag eftermiddag kørte årets første tidtagning i MASCOT Danish Thundersport Championship. I sin nye generation Chevrolet Camaro satte han bedste tid i tidtagningen – en tid, som var et halvt sekund bedre end de nærmeste forfølgere i feltet.

De to nærmeste forfølgere var teamkammeraterne fra Team Flexlease.nu / Strøjer Tegl, Lasse L. Sørensen, Svenstrup, og Max Klinkby-Silver, Odense, og her var sidstnævntes tredjeplads ganske imponerende. For mens Lasse L. Sørensen havde en række starter for Massive Motorsport sidste efterår, var det første gang, at Max Klinkby-Silver er til start i en DTC-afdeling. 

Efter 15 års fravær som aktiv i sporten vendte Kris Nissen, Schweiz, tilbage bag et rat, og det lykkedes ham at slutte midt i feltet med den 11. bedste tid blandt de 22 deltagere.

Feltet i årets MASCOT Danish Thundersport Championship tegner meget tæt i år, idet der var mindre end 4,5 sekunder fra hurtigste mand til debutanten Andreas Nesset, Norge.