Ring Djursland 09/17

Voetmann Racing vidste at det var svært at hente 1. pladser hjem på Ring Djursland, grund, der var 60 kg. Med i bilen, som succesballast. Men der blev gået frisk til opgaven, hvilket også resulterede i 3. hurtigste tid i kvalifikationen.

Meldingen fra Niklas var at bilen kørte godt, og de ændringer vi havde lavet siden det sidste heat, til Grand Prix Danmark, havde båret frugt, bilen kunne placeres hvor han gerne ville have den.

Med den nærmeste konkurrent i mesterskabet bagved, var der kun en ting at gøre. Holde fokus fremad og køre så stærkt som muligt, en taktik der lykkedes til fulde, da 1. heat var overstået, var det med Niklas på 2. pladsen og med nærmeste konkurrent 2 placeringer længere nede.

2. heat blev kørt efter samme recept, her blev det til en 3. plads, men grundet en diskvalifikation af 2. pladsen rykkede Niklas en placering op, igen med 2 placeringer nede til nærmeste konkurrent.

Grundet reglen om at vende de første 8, skulle 2. og 3. heat skulle startes fra en placering som nr. 7

I begge heat gik det frisk op igennem rækkerne, dog var det ved at gå galt i 3. heat, da en for sen indbremsning, for enden af langsiden, resulterede i en afkørsel ud igennem sand og græs, men Niklas formåede dog at holde gang i bilen og komme ind på banen igen, fra en 5. plads gik jagten ind på de foran kørende, og inden heatet var omme havde Niklas kørt sig op på en tredje plads.

3 podie placeringer ud af tre mulige, må siges at være godkendt og i stedet for at være den jagtende til 2. pladsen i mesterskabet er der nu 7 point ned til nummer tre.

Intet er afgjort endnu, men nu bliver der grundigt forberedt til weekenden d. 30/9-1/10 på Jyllands Ringen hvor finale løbet bliver kørt

Voetmann Racing

.