Eilertsen klar til sidste omgang i 2022

Team Eilertsen Racing er klar til at køre de sidste omgange i 2022 sæsonen, når finalen i OK Mobil 1 Legend Car Cup køres denne weekend på Padborg Park.

Det er 3. gang i denne sæson, at holdet fra Espergærde skal køre ræs på den sønderjyske bane, så de er efterhånden ved at have fået lært de forskellige tricks i den lille 4-cylindrede Legend Cup racer.

Weekenden bliver også sidste omgang ombord netop den bil, da der holder en ny 3-cylindret hjemme i garagen, som skal luftes i 2023.

Foto: JJ Media

Henrik Eilertsen indtager aktuelt 4. pladsen i Oldboysmesterskabet, og en stor af sæsonens resultater har også været 4. pladser – alt tæt på podiet, men lige udenfor.

Sæsonens højdepunkt var at køre på hjemmebanen i København i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix. Her kom sæsonens første podieplads i hus, hvilket var en stor forløsning for holdet.

Men CHGP var også starten på 6 intense uger, hvor der skulle afvikles hele fire løbsweekender – og det var altså lige ved at tage pusten fra holdet, især da et totalt pointløst Grand Prix Danmark slukkede den sidste drøm om en mulig 3. plads i mesterskabet.

Men nu er der gået en måned siden Night Race på selv samme Padborg Park, så nu vil Eilertsen gerne lige ud at trille en sidste gang i år, inden bilen og udstyret bliver pakket væk for vinteren.

Konkurrencen i Oldboysmesterskabet er ufattelig hård, og det er nogle skrappe gutter, som Henrik er oppe imod. Se bare på den mesterskabsførende. Han har taget maksimumpoint i 25 ud af 28 pointgivende heats eller kvalifikationer – og manden på andenpladsen har været i top 3 i ligeledes 25 ud af 28 sessioner. Så det er helt klart hvad holdet stiler hen imod at kunne opnå i 2023

Når man er kommet så langt hen på året, og halvanden måned ind i efteråret, ved man aldrig hvad man bliver budt på vejrmæssigt. Men her har Legend Cup racerne trods alt den fordel, at man kører på mønstrede dæk – så man bliver ikke fanget af dækvalget, som nogle gange kan ske i andre klasser, hvor der decideret er et dæk til tørvejr, og et til regnvejr.

Foto: JJ Media

Der bliver streamet fra både lørdagen og søndagens heats, såfremt man ikke hopper i bilen, og kører til Sønderjylland. Løbene kan ses live på https://www.youtube.com/SuperGTDanmark, eller igen på hvilket som helst tidspunkt, som man ønsker det.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

  • Lørdag
  • Træning 11.00
  • Tidtagning 14.20

  • Løb 1 15.4

 

  • Søndag
  • Løb 2 11.10

  • Løb 3 15.5

Team Eilertsen Racing

JJ Media

 

 

Hit Counter