Mikkel O. Pedersen: "Jeg fik bevist det, jeg skulle."

VM-køreren var fjerdehurtigst blandt næsten 150 racerkørere i Spanien

 

Mikkel O. Pedersen satte masser af hurtige omgangstider på formel 1-banen ved Barcelona 
(foto: Patrick Hecqq).

 

Selv om Mikkel O. Pedersen søndag eftermiddag ikke fik det ternede flag at se ved årets sidste afdeling af GT World Challenge Europe på Circuit de Catalunya, var han alligevel tilfreds med sin indsats, da han rejste fra Spanien.

 

"Jeg fik bevist det, jeg skulle bevise," siger VM-køreren med henvisning til sin egen indsats i Dinamic Motorsports Porsche 911 GT3-R.

 

"Allerede under træningerne kørte jeg lige op med teamets søsterbil. I den første træning fik jeg tre omgange på gamle dæk for lige at få banen ind på kroppen igen, og så fik jeg ellers syv omgange på nye dæk, hvor jeg blot var en tiendedel fra søsterbilen. Under kvalifikationen var min tid bedre end de omgangstider, to af de tre fabrikskørere satte i søsterbilen, og jeg endte med at sætte 13. bedste tid af alle, selv om jeg var plaget af trafik."

 

Som ved sine forrige optrædener for Dinamic Motorsport i GT World Challenge Europe var Mikkel O. Pedersen sidste mand i bilen, og her kørte han også stærkt. Så længe det varede.

 

"I mit stint var jeg fjerdehurtigst af alle. Det er ikke kun af de 47 deltagende biler, men også af de knapt 150 kørere, som var med i weekenden. Det kan jeg godt være lidt stolt af, selv om vi ikke fuldførte," siger Mikkel O. Pedersen. "Halvvejs inde i mit stint opstod der problemer med gearkassen. Lige pludselig kom der voldsomme metallyde. Det begyndte under en periode med Full Course Yellow, og da feltet var blev samlet op, blev det helt galt, og da vi ikke havde noget at køre for, valgte vi at stoppe med en halv time igen."

 

I den kommende weekend er Mikkel O. Pedersen atter at finde på en racerbane. Det er på FDM Jyllandsringen, hvor DM-Finalen i Special Saloon Car køres.

 

"Men jeg lader styrthjelmen blive hjemme og tager i stedet mekanikertøjet på, for jeg skal hjælpe vores kørere i teamet med at få en god sæsonafslutning," siger Mikkel O. Pedersen. "Klaus Hansen ligger til ikke bare at vinde sin klasse, men han kan også blive mester generelt, mens Kasper Søholm ligger på tredjepladsen."

 

 

 

Hit Counter