Mikkel O. Pedersen fik nyt opkald fra Dinamic

For tredje gang i år starter den danske VM-kører for det italienske team

 

Det sidste punkt på Mikkel O. Pedersens internationale 2022-program var egentlig udset til at være VM-finalen i Bahrain til november, men mobiltelefonen i baglommen kimede for nylig med et nyt opkald fra hans gamle italienske team, Dinamic Motorsport.

 

For tredje gang i år sætter Mikkel O. Pedersen sig bag rattet af Dinamic Motorsports racer
 (foto: Porsche).

 

 

"De spurgte, om jeg var klar til at tage en tørn mere i deres Porsche 911 GT3 R til finalen i GT World Challenge Europe, og det var jeg," siger Mikkel O. Pedersen.

 

Løbet køres på Circuit de Catalunya syd for Barcelona, og det er en bane, som Mikkel O. Pedersen kender til.

 

"Jeg har kørt flere løb på den i min tid i Porsche Supercuppen, og jeg deltog også i sidste års World Challenge-løb på banen for Dinamic Motorsport," fortæller VM-køreren fra Struer. Ligesom ved de to seneste afdelinger af GT World Challenge Europe starter han sammen med italienske Giorgio Roda og norske Marius Nakken.

 

"Jeg regner med, at strategien bliver den samme som tidligere. At Roda og Nakken kører deres stint, og så kommer jeg i bilen til det tredje og sidste stint og kører bilen i mål."

 

Konkurrencen i GT World Challenge Europe er hård. Ikke bare generelt, men også i Silver Cuppen, hvor trioen stiller op.

 

"Jeg følte mig godt tilpas i Dinamics Porsche ved det forrige løb på Hockenheim, hvor min bedste omgangstid kun var en tiendedel fra de tider, nogle af hurtigste Porsches fabrikskørere satte for andre teams. Men der er rigtig mange kørere i Silver Cuppen, som er meget hurtige, så vi skal ikke lave nogen fejl. Dem er der simpelthen ikke plads til, hvis vi skal sikre os en top 3-placering," siger Mikkel O. Pedersen, som inden afrejsen til Spanien også har haft det travlt.

 

"Onsdag aften afviklede vi et sponsorarrangement for mere end 60 gæster hos Volkswagen Holstebro. Det er skønt at møde de mennesker, som bakker op om mig og gør min motorsportsdeltagelse mulig, men også at kunne fortælle dem om min dagligdag på racerbanerne og vise dem en af vores racerbiler."

 

 

Hit Counter