Ny chauffør i OK Oktan 100 Super 2L Danmark

Jacob Ommen er med i feltet ved Tectyl GP Danmark

 

Når årets fjerde runde af OK Oktan 100 Super 2L Danmark køres i weekenden ved Tectyl GP Danmark, er der en ny – men rutineret – chauffør i feltet. Det er Jacob Ommen, Bylderup-Bov, som skal køre i den racer, der tidligere på sæsonen er blevet styret af Jens Kristoffersen, Kalvehave, og Silas Rytter, Sæby.

 


Jacob Ommen er klar til start i OK Oktan 100 Super 2L Danmark (foto: Morten Alstrup).

 

 

Trods sin debutantstatus er Jacob Ommen en erfaren herre. Tilbage i 2008 fik han sin debut i Yokohama 1600 Challenge, og siden 2016 har han deltaget i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, hvor han blandt oldboys-kørerne har vundet løb og taget flere podieplaceringer. Nu står han overfor at skulle køre den hurtigere Super 2L-racer.

 


Det er Momentum Racings bil, Jacob Ommen deltager med ved Tectyl GP Danmark på FDM Jyllandsringen (foto: Morten Kimer Hansen).

 

 

Og kampen bliver hård.

 

Modstanderne i OK Oktan 100 Super 2L har ikke bare erfaringen fra forårssæsonen at trække på. Flere har også før denne sæson kørt race med deres biler. Det gælder således Nicolai Nygaard Pedersen, Brønderslev, som med top 3-resultater i otte af sæsonens ni hidtil kørte løb har bragt sig i front for tabellen.

 

Udfordringer er der dog masser af. Mike Nordby Mathiesen, Varde, har taget tre løbssejre og puster ham gevaldigt i nakken, mens Daniel Träger, Lejre, og Viktor Poulsen, Årup, i deres første fulde banesportssæsoner presser på og gør de rutinerede kørere rangen stridig.

 

 

Billedtekster (kan frit anvendes med kildeangivelse):

 

Nicolai Nygaard Pedersen fører an i OK Oktan 100 Super 2L-mesterskabet (foto: Morten Kimer Hansen).

 Morten Alstrup

 

 

Hit Counter