Mikkel O. Pedersen: "Endelig lykkedes det!"

Racerkøreren fra Struer fik gennemført sit første 24-timersløb

 

En sjetteplads i Silver Cuppen blev resultatet, da Mikkel O. Pedersen i den forgangne weekend deltog i 24-timersløbet på Spa-Francorchamps. Men mindst lige så vigtig for racerkøreren fra Struer var, at han kunne gennemføre løbet.

 

På Spa-Francorchamps gennemførte Mikkel O. Pedersen for første gang et 24-timersløb.

 

"Endelig lykkedes det at gennemføre et 24-timersløb," siger han. "Det var femte gang, jeg deltog i et 24-timersløb, men det er første gang, at min bil kom i mål. I Dubai blev vi stoppet på grund af voldsom regn, hvor vi lå på tredjepladsen, og i mine andre løb på Le Mans og Spa-Francorchamps har teamet måtte trække bilen efter skader."

 

"Jeg har aldrig før oplevet at køre løb i en racerbil i morgentimerne, hvor solen er ved at stå op. Det var en fantastisk oplevelse."

 

Mikkel O. Pedersen fik med kort varsel en forespørgsel fra sit gamle team Dinamic Motorsport om at indgå i teamet sammen med Marius Nakken, Mauro Calamia og Giorgio Roda.

"Det var en svær weekend. Der var 66 biler til start og alle de faste kørere havde tidligere på året haft en testdag på banen. Det havde jeg ikke. Jeg nåede kun at køre fire omgange i træningen, inden der var tidtagning," fortæller Mikkel O. Pedersen. "Men jeg var alligevel hurtigste mand i bilen og kørte hurtigere end de tider, som nogle af Porsches fabrikskørere satte for andre teams."

 

Selve løbet foregik uden de store problemer. Kvartetten i Dinamic Motorsports grønne Porsche fik kørt sig fra en startposition som nummer 46 til en generel placering som nummer 25.

 

"Om natten havde vi mest fart i bilen, hvor det var køligere," siger Mikkel O. Pedersen. "Jeg havde et godt stint med gode tider. Jeg fulgte den førende Mercedes og havde Nicklas Nielsen i Ferrarien bag mig. Jeg lod Nicklas komme forbi, fordi jeg håbede, at han kunne gøre noget ved Mercedesen. Det kunne han ikke. Jeg havde den samme fart som kørerne i Pro-Porscherne, men hen på morgenen mistede alle Porscher desværre noget af pacet."

 

 

 

Hit Counter