Mikkel O. Pedersen: "Nu skal vi i mål"

Racerkøreren fra Struer er klar til VM-løb på Monza

 

Fra en højfartsbane til en anden. Efter Le Mans i Frankrig er det Monza i Italien, der venter for Mikkel O. Pedersen

 

I disse dage pendler Mikkel O. Pedersen frem og tilbage mellem Struer og Monza-banen ved Milano. I sidste weekend vandt han her sammen med Lars E. Pedersen i GMB Motorsports Honda NSX GT3-klassen ved årets fjerde afdeling af Le Mans Cuppen. I denne weekend gælder det fjerde afdeling af World Endurance Championship – verdensmesterskabet for sportsvogne.

 

"Nu skal vi i mål – og helst på podiet," siger Mikkel O. Pedersen op til løbet, hvor han atter deler Project 1 Motorsports Porsche 911 RSR-19 med Matteo Cairoli og Nicolas Leutwiler.

 

"Vi har bevist, at vi har farten. Ved første VM-løb på Sebring hentede vi en omgang på de førende. På Spa var vi hurtigste bil, og på Le Mans førte vi, indtil Nicolas røg af banen. Nu gælder det for os om at fortsætte med samme fart, for vi fortjener snart at komme på podiet i VM-serien."

 

Project 1 Motorsport har gennemgået racerbilen og fundet frem til den fejl, som gjorde, at det var nødvendigt at trække bilen fra 24-timersløbet på Le Mans.

 

"Bilen er klar igen, og nu gælder det om, at Nicolas får kørt nogle gode træninger fredag, så vi kan være klar," siger Mikkel O. Pedersen.

 

"Jeg kender Monza-banen. Ikke bare fra sidste weekends løb i Le Mans Cuppen, men også fra Porsche Supercuppen og andre løb. Monza er en højfartsbane, og her gælder det bare om at have fart i bilen. Og det har vi haft i årets hidtidige løb."

  

 

Hit Counter