Eilertsen klar til Djursland

Team Eilertsen Racing skal ud på sæsonens længste køretur, når den anden afdeling af OK Mobil 1 Legend Car Cup 2022 skal køres på Ring Djursland.

Holdet fra Espergærde har kørt på den kuperede bane mange gange, men det bliver første gang med den lille blå Legend Car med startnummer 69.

 

Foto: JJ Media

Henrik Eilertsen debuterede i bilen på Padborg Park for godt to uger siden, hvor det blev til en masse gode kampe i det tætte felt. Aktuelt indtager han 5. pladsen i Oldboysmesterskabet, som er for kørere over 40 år.

Flere af konkurrenterne i netop det mesterskab har en masse erfaring med i bagagen, og har lært alle tricks omkring de små gokart-lignende biler med motorcykelmotor. Derfor er enhver kilometer lærerig for både Henrik, men også chefmekaniker Bjørn Andersen.

Lørdagen bliver igen weekendens vigtigste dag, hvor der både skal køres træning, tidtagning og det første løb, mens de resterende to løb køres om søndagen.

 

Foto: JJ Media

Selvom bilerne kun fylder 5/8 størrelse af en almindelig bil, bliver der stadig masser af trafik med hele 28 tilmeldte biler til løbsweekenden. 12 af disse kører med i Oldboysmesterskabet, og det er den primære fokus, selvom Henrik selvfølgelig gerne vil så langt frem i løbene som muligt.

Hvis ikke man kan være til stede på banen, kan weekenden også følges på YouTube via https://www.youtube.com/SuperGTDanmark

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning        10.05
Tidtagning    11.45
Løb 1            16.00  

Søndag
Løb 2            13.10
Løb 3            16.00
 

Team Eilertsen Racing

JJ Media

 

 

Hit Counter