"Bilen passer godt til banen"

Mikkel O. Pedersen kører sit første sportsvognsløb i en Honda

 

Normalt har det været bag rattet af en Porsche, at Mikkel O. Pedersen har siddet, men lørdag skal han sammen med Lars Pedersen køre en Honda NSX GT3 i årets første afdeling af Le Mans Cuppen for GMB Motorsport. Det sker på Paul Ricard-banen ved Marseilles i Sydfrankrig.

 

Mikkel O. Pedersen og Lars Pedersen (i midten) skal køre den ene af GMB Motorsports tre Hondaer i Le Mans Cuppen (foto: GMB Motorsport).

 

 

"Banen kender jeg fra mine tidligere løb, så vi kan fokusere på, at Lars får mest mulig tid på banen," siger Mikkel O. Pedersen. "Der er altså vigtigere, at han får fart i kroppen og får banen ind på rygmarven, fremfor for at jeg finder en tiendedel eller to på en flyvende omgang."

 

Le Mans Cuppen består af syv løb på en række europæiske baner. Paul Ricard er en af dem. Senere følger bl.a. Imola, Spa-Francorchamps og Le Mans. Det er løb, hvor hver bil har to chauffører, og hvor de skal skiftes undervejs.

 

"Det er vigtigt, at vi får vores pitstops til at fungere, og det er noget af det, vi skal træne op til løbet på lørdag," siger Mikkel O. Pedersen. "Vi skal have fikset rat og pedaler, så både Lars og jeg sidder rigtigt."

 

Startnummer 88 bliver det nummer, man skal holde øje med (foto; GMB Motorsport).

 

 

Til løbet på Paul Ricard indsætter GMB Motorsport tre nye Honda NSX GT3-racere, som er udviklet af Hondas motorsportspartner, JAS Motorsport.

 

"Jeg tror, at bilen passer godt til Paul Ricard," siger Mikkel O. Pedersen. "Det er svært at sige, hvordan vi ligger i forhold til vores konkurrenter, men når vi har testet op imod JAS Motorsports egen testkører, er det gået godt. Ham kan vi godt følge."

 

 

Hit Counter