CMD Motorsport skifter ud i DS3 Cup

I 2022 skal der findes en ny mester i DS3 Cup - for den forsvarende mester, Jacob Sevel, har valgt at søge nye græsgange.

Der er udskiftning på holdet hos de forsvarende DS3 Cup-mestre fra CMD Motorsport. Jacob Sevel giver i 2022 stafetten videre til sin bror, René Sevel.

Til gengæld fortsætter en anden Sevel bag rattet i 2021-mesterens DS3 Cup-racer, for Jacob har nemlig givet stafetten videre til sin bror, René. 

René Sevel og Nicolai Baltzer fortsætter derfor i DS3 Cup for Bilhuset CMD Motorsport i den kommende sæson. Og det glæder holdet fra Brædstrup, at bilen bliver i familien, forklarer René Sevel, som i 2022 for første gang er at finde i DS3 Cup og for første gang i en forhjulstrukket bil.

- Jacob har i flere år prikket lidt til mig og sagt, at han syntes det kunne være sjovt at se mig køre med i DS3 Cup. Jeg har kørt Youngtimer og lidt Supercup tidligere, men jeg kunne ikke helt finde tiden til en fuld sæson sideløbende med at være familiefar og alt det andet. Men nu er der lidt mere tid, og jeg glæder mig meget til at komme i gang, forklarer René Sevel. Han fortsætter:

- Det tiltaler mig rigtig meget, at DS3 Cup er en klasse med ens biler, og at alle kører på lige vilkår. Det har været meget forskelligt i de andre klasser, jeg har kørt, men her kommer det virkelig an på den, der er bag rattet. Nu opstod muligheden så, fordi Jacob gerne ville prøve noget andet - og jeg tror egentlig han synes det er meget fedt, at bilen blev i familien - nu er det bare op til mig at vise, om jeg kan leve op til det, forklarer René Sevel med et smil. 

Netop familien er et bærende element i CMD Motorsport - og sådan fortsætter det også i 2022.

- Vi hygger os helt vildt med motorsporten og fortsætter selvfølgelig med at køre CMD som et familieteam. Vores far er altid med os ude og synes det er herligt, at jeg tager over på bilen nu. Samtidigt har vi fået opbygget et godt kendskab til raceren, så nu er opgaven mest min. Jeg har altid kørt med baghjulstræk, så der bliver lidt at lære i omstillingen til forhjulstræk, men det får vi nok styr på, afrunder René Sevel.

 

Hit Counter