Oliver Rømer: ”Nu er bilen testet og vi er klar.”

To kørere ser frem til den kommende runde i Selected Car Group Super GT

 

Efter lidt mere end en måneds pause genoptages kampen om titlerne i årets Selected Car Group Super GT. Tredje afdeling af mesterskabet køres i den kommende weekend på Ring Djursland, og for specielt to kørere bliver løbet bliver specielt. Det drejer sig om Oliver Rømer, København, og Nikolai Nygaard Pedersen, Brønderslev.

 


Oliver Rømer er klar til at deltage i mere end en træning i sin Super GT-racer (Foto: Stumpphoto).

  

”Nu er bilen testet og vi er klar,” siger Oliver Rømer, som endnu har sin første løbsstart i Selected Car Group Super GT til gode. Under tidtagningen til sæsonpremieren på Padborg Park gik hans motor i stykker. Først i slutningen af maj var en ny motor klar. Den fik han testet for halvanden uge siden ved et løb på Ring Djursland.

 

”Det var godt endeligt at have en løbsweekend, hvor teknikken bare virkede, og hvor jeg bare kunne koncentrere mig om at køre bilen, men også gøre det på Ring Djursland, hvor der ikke er nogen testmuligheder. Det var en god forberedelse til det næste runde af Super GT-mesterskabet på banen i weekenden.”

 

Nikolai Nygaard Pedersen får også sin debut i Selected Car Group Super GT i weekenden. Den tidligere Super 2L-mester havde sat sporten på pause for at fokusere på sin uddannelse til maskinmester, men så opstod der uventet en mulighed for på Ring Djursland at starte for det nye Birk Motorsport i klassen.

 

”Der skal fuld koncentration på for at komme forbi konkurrenterne eller forhåbentlig holde dem bag mig,” siger debutanten i Super GT-klassen, der haft en enkelt testdag i bilen på Padborg Park.

 

 

 

Motorsportsgøgler Morten Alstrup