Djursland venter Eilertsen

Team Eilertsen Racing har en opgave tilbage i forårssæsonen 2024 – Ring Djursland.

Den kuperede bane nær Kolind, er den 3. løbsweekend i Legends Car Cup Danmark

Sæsonen indtil nu, har ikke helt flasket sig for teamet fra Espergærde. Der var ellers optræk til gode takter ved Åbningsløbet på Padborg Park, men bremseproblemer på den lille blå racer med startnummer 69, gjorde det svært for Henrik Eilertsen.

 

Foto: JJ Media

Den samlede pointhøst ved DM2 på FDM Jyllandsringen var højere, men en utæt køler i heat 3, satte en brat stopper for weekenden,

Aktuelt indtager han 9. pladsen i Masters mesterskabet, som er for kørere på minimum 40 år. Dog skal der trækkes tre pointgivende sessioner fra i mesterskabsstillingen, hvilket gør at han er væsentlig tættere på toppen, end den aktuelle placering giver udtryk for 

I skrivende stund er der 9 andre Masters kørere tilmeldt det 38 bils store felt, og med Danmarks korteste asfaltbane, på blot 1752 meters længde, kan det hurtigt give kødannelser.

Planen var egentlig at skulle have deltaget i den svenske Valeryd Legends Cup Sweden i den første weekend i juni måned, men holdet valgte i stedet at blive hjemme, da Gelleråsen ligger langt oppe i Sverige, plus den første afdeling på Mantorp Park jo gav visse udfordringer på motorsiden.

Men så er det jo kun godt, at det er en helt anden bil, at Eilertsen bruger her i Danmark. Så Henrik og chefmekaniker Bjørn Andersen tog i stedet en weekend hjemme i Danmark, og forberedte sig på Ring Djursland.

 

Foto: JJ Media

Det bliver en travl lørdag formiddag, med under 2 timer mellem træning og kval, men herefter er der god afstand til heat 1, lørdag eftermiddag, og cirka 4½ timer mellem løb 2 og 3 om søndagen.

Skulle man være forhindret i at komme til Djursland, er det også muligt at følge søndagens kørsler live på YouTube, via dette link: https://www.youtube.com/watch?v=NGPxPNtAAvQ

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

 

Lørdag
Træning        08.50
Tidtagning    10.40

Løb 1            15.35

Søndag
Løb 2            11.05

Løb 3            16.00

 

Team Eilertsen Racing

JJ Media