Pokaler til kørerne i Mikkel O. Pedersen Racing

Jan Engelbrecht og Kasper Søholm tog tredjepladser på Gelleråsen

 

Der kom pokaler med hjem, da Mikkel O. Pedersen Racing i forgangne weekend drog til Sverige og indtog den legendariske Gelleråsen-bane nord for Karlskoga. Her blev anden runde af dels Porsche Carrera Cup Scandinavia, dels Porsche Sprint Challenge kørt. Og i begge løbsserier blev der hentet pokaler til teamets kørere.

 

 Jan Engelbrecht (t.h.) tog en tredjeplads i Am-klassen i Porsche Carrera Cup Scandinavia (foto: Armin Hadzic).

 

"Det gik langt bedre end forventet," siger teamejer Mikkel O. Pedersen. "Vi havde været til en test før sæsonstart på banen, og selv om Klaus Hansen og Kasper Søholm var godt med på tiderne, så havde vi ikke de store forventninger. Men da vi havde kørt de første træninger, så det godt ud, også for Jan Engelbrecht, som blot for anden gang kørte i sin Carrera Cup-racer."

 

Det blev til en tredjeplads for Kasper Søholm (t.h.) i GT4-klassen i Porsche Sprint Challenge (foto: Armin Hadzic).

 

Jan Engelbrecht endte med at slutte begge løb på en tredjeplads blandt Am-kørerne.

 

"Vi havde lidt heldet med os i andet løb, hvor der dels var et crash, dels var en bil, som udgik, så det endte med, at Jan kunne kæmpe med om podiepladserne," fortæller Mikkel O. Pedersen. " "Udfordringen med Carrera Cuppen er, at feltet er så tæt. Am-kørerne følger godt med blandt Pro-kørerne – lidt ligesom jeg selv oplever det med nogle af bronze-kørerne i VM-serien."

 

I Porsche Sprint Challenge-løbene kørte Kasper Søholm sig i det ene løb til en tredjeplads blandt deltagerne i Porsche 718 Cayman GT4-bilerne.

 

Kasper Hansen og Klaus Søholm i kamp i deres i Porsche 718 Cayman GT4-biler på Gelleråsen (foto: Armin Hadzic).

 

"I løbet kæmpede Kasper med 17-årige Emma Wigroth, der indgår i et svensk talentprogram. Hende formåede Kasper at køre sig forbi på vej mod tredjepladsen," siger Mikkel O. Pedersen. "Klaus Hansen havde lidt problemer i starten af weekenden, men endte med at få god fart i bilen."

 

Næste afdeling af såvel Porsche Carrera Cup Scandinavia som Porsche Sprint Challenge finder sted på FDM Jyllandsringen den 30. juni.