Får vi også tre forskellige vindere i næste Super 2L-afdeling?

Anden runde af Grand Prix Tours Super 2L køres på FDM Jyllandsringen

 

Simon Seiersen (24) og Rasmus Vendelbo (47) var helt fremme ved årets sæsonpremiere i Grand Prix Tours Super 2L (foto: Stumpphoto).

 

Selv om han ikke indtager førstepladsen i tabellen, så fik den regerende mester i Grand Prix Tours Super 2L, Jakob Steffensen, Tjele, en sejr med sig hjem fra klassens sæsonpremiere for to uger siden på Padborg Park. Men det var der også to andre kørere, som gjorde. Peter Hegelund, Hadsten, tog sin anden løbssejr i klassen, mens den succesfulde kartingkører Rasmus Vendelbo, Silkeborg, for første gang vandt et billøb.

 

Det vil være meget mærkeligt, hvis ikke weekendens NTG Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen skulle føje flere nye sæsonvindere til listen. For Grand Prix Tours Super 2L er nemlig blevet kendt for den store jævnbyrdighed, som findes i feltet. Sidste år blev de 18 løb således vundet af otte forskellige kørere!

 

En oplagt kandidat til at blive sæsonens fjerde løbsvinder er Kevin Brandsborg, Varde. Debutanten var hurtigst i tidtagningen, scorede to andenpladser i de tre løb på Padborg Park og har bragt sig i front for mesterskabstabellen. Næste mål er helt klart en løbssejr.

 

To kørere, som derimod har taget hul på deres anden sæson, er Simon Seiersen, Assentoft, og Christian Dannemann Jørgensen, Lyngby. Og de er også begyndt at banke på i toppen af Grand Prix Tours Super 2L, hvor de har taget et skridt frem i bussen. Begge kunne notere sig for deres første top 3-placering ved sæsonpremieren på Padborg Park, hvor de også viste god racecraft.

 

Deltagerne i Grand Prix Tours Super 2L indtager ved NTG Åbningsløbet asfalten på FDM Jyllandsringen seks gange. Lørdag gælder det to træninger, en tidtagning og det første løb, mens der søndag afvikles to løb med start henholdsvis 16.14 og 17.04. Disse to løb vises på YouTube-kanalen Dansk Motorsport Live.

 

Motorsportsgøgler Morten Alstrup