Kommer de yngre kørere til fadet?

Anden afdeling af Legend Car Cuppen køres i weekenden på FDM Jyllandsringen

 

Da årets sæson i Legend Car Cuppen for to uger siden blev skudt i gang på Padborg Park, var det langt hen ad vejen The Usual Suspects, som løb med de største pokaler. Nils-Bo Riis, Jerslev, gjorde rent bord blandt kørerne med de 4-cylindrede motorer. Veteranerne Kim Schmidt Pedersen, Hadsten, og Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, sejrede blandt Masters-kørerne, mens tre forskellige kørere vandt i Legend-divisionen; Michael Søvang Christensen, Grindsted, Joachim Lee Holmstoel og Kevin Verner, begge Silkeborg.

 

Theodor Jensen kørte to andenpladser hjem ved sæsonpremieren (foto: Stumpphoto).

 

I den kommende weekend gæster feltet FDM Jyllandsringen, og NTG Åbningsløbet bliver 20. gang, at Danmarks populæreste racerklasse gæster racerbanen øst for Silkeborg. Og her er der gode muligheder for, at nogle af de yngre kørere kan komme til fadet.

 

På Padborg Park var de to teenagere Theodor Jensen, Randers, og Lukas Skov, Silkeborg, med helt fremme i feltet, men de fik ikke det fulde udbytte af deres sønderjyske weekend. Begge var de involveret i dramatiske uheld, men når de holdt deres Legend-racere på asfalten, var de hurtige. Theodor Jensen endte således som toer i såvel tidtagningen som i finaleheatet, mens Lukas Skov førte et af de tre løb. Og sidste år scorede Lukas Skov faktisk sin første Legend-sejr på netop FDM Jyllandsringen…

 

Deltagerne i Legend Car Cuppen skal ved NTG Åbningsløbet kæmpe om mesterskabspoint såvel lørdag som søndag.

 

Ved 14-tiden lørdag eftermiddag køres den pointgivende tidtagning, og godt to timer senere gælder det det første af i alt tre løb på FDM Jyllandsringen. Søndag køres der to løb med start henholdsvis 11.20 og 15.50. Disse to løb vises på YouTube-kanalen Dansk Motorsport Live.

 

 

Motorsportsgøgler Morten Alstrup