www.racetv.dk - Nyhedsmail nr: 1

racetv.dk - TEASER 1
Velkommen til racetv.dk

Efter vi mistede den gamle kanal i slutningen af 2023 - er vi nu klar med en splinterny NETTV kanal. Det har desværre være en hård og dyr tid for et lille nystartet firma. En tid der stedet skulle have været brugt på nye produktioner - men dem kan vi love at der kommer masser af fra nu af.

Vi kan endnu engang kun beklage pausen over for vores trofaste kunder, og for at råde lidt bod på det har vi givet alle årsabonnementerne et gratis abonnement på den tid I har tilgode + 1 måned ekstra lagt oveni.

Alle med tilgodehavende skulle gerne her i dag den 1. marts fået tilsendt en mail med de nye logon informationer. Hvis ikke -  er det en fejl og I må kontakte os på mail@race-media.dk - eller mobil 20 89 90 60.

BEMÆRK: at gratis abonnementerne bliver ikke automatisk fornyet når de udløber. Dette er ikke teknisk muligt - så hvis I derefter forhåbentligt ønsker at fortsætte abonnementerne er det nødvendigt I selv opretter et nyt forfra - ved at følge proceduren efter tryk på opret dig her på forsiden.
SENEST TILFØJEDE PROGRAMMER

Vi starter nu den tredje sæson op med RALLY, RACE OG RØVERHISTORIER - Rallysporterns Guldalder. Vi har over 4 optagedage interviewet mere en 25 første og anden kører fra der deltog i løbene fra 1993 til 1999. Der bliver lagt nye afsnit på hver fredag de næste 6 måneder.

Der er lagt de første sekvenser på fra det vi har valgt at kalde Gamle Råbånd. Her får du helt uredigeret materiale som måske kun de færreste har set tidlige.

Vi fortsætter også hvor vi slap med RALLY 2002 hvor der er lagt 3 programmer på.

Til vores abonnementer på: Alt andet motorsport er der lagt programmer op med Bla. Tractor Pulling, Rallycroos, DTC, Special Saloon Car og meget mere.

Allerede nu lægger der samlet flere hundrede programmer, men vi lægger gennemsnitlig 10 nye programmer på hver fredag året ud - og ingen programmer vil blive taget af igen i hele 2024.


God fornøjelse med racetv.dk :-)
 
RALLY, RACE OG RØVERHISTORIER
Rallysportens Guldalder - Program 1 og 2
GAMLE RÅBÅND
Fårvang Rally 1986 (Uredigeret)
RALLY 2002
DM-1, DM-2, DM-3
TRACTOR PULLING
RALLYCROSS
DTC
SPECIAL SALOON CAR
MOTOCROSS
Følg racetv.dk på Facebook Følg racetv.dk på Facebook
 

 

 Hit Counter