Bannergaard i angreb til sæsonfinalen

Team Bannergaard Racing blæser til angreb ved sæsonfinalen på DS3 Cup 2023, som skal køres denne weekend på FDM Jyllandsringen.

Holdet fra Græsted har været med helt fremme i klassen gennem hele sæsonen, hvor der er kommet point på kontoen i samtlige løb. Klassen har en regel om at man skal smide sine to dårligste resultater væk – så den stabile kørsel kan faktisk ende med at bide Dennis Bannergaard i halen, da hans største mesterskabskonkurrent har flere 0’ere på kontoen, og derfor ikke behøver at smide nogle resultater væk 

Dennis går ind til weekenden som toer i mesterskabsstillingen, og derfor skal der angribes maksimalt, for forhåbentlig at kunne køre titlen hjem, når vi når til søndag eftermiddag.

 

Foto: JJ Media

Den gule DS3 Cup racer med startnummer 59 i sideruden var senest på banen i forbindelse med Grand Prix Danmark på selv samme bane, og her kom Bannergaard hjem med to andenpladser, og endnu mere sølvtøj til pokalhylden.

Det løb var dog en hel måned siden, så mekanikerne har haft god til at gå alt igennem fra ende til anden, så der forhåbentlig ikke er nogen tekniske kvaler henover weekenden. Der er i hvert fald blevet gjort alt for at minimere risikoen.

 

Foto: JJ Media

For at bringe ekstra support til søndagen, har holdet arrangeret en bustur for lokale, interesserede som måske synes at det er lidt for langt at køre fra Nordsjælland til Midtjylland på egen hånd. Men nu får de altså den mulighed.

Desværre er der ikke Live Streaming fra weekenden, men så er der kun endnu større grund til at tage en tur til Resenbro, lige udenfor Silkeborg, og se en masse godt ræs, hvor stort set alle de deltagende klasser skal have deres respektive mesterskaber afgjort.

Tidsplanen for weekenden er som følger (med forbehold for eventuelle ændringer)

  • Lørdag
  • Træning         10.50
  • Tidtagning    13.20
  •  
  • Søndag
  • Løb 1            10.24
  • Løb 2            15.00

Team Bannergaard Racing

JJ Media

 

 

Hit Counter