Godt race venter forude i Grand Prix Tours Super 2L

Grand Prix Tours Super 2L kører fjerde mesterskabsrunde på FDM Jyllandsringen

 

Der er nærmest garanti for godt race, når deltagerne i Grand Prix Tours Super 2L triller ind på FDM Jyllandsringens asfalt til weekendens Valvoline GP Danmark. For klassen for de specialbyggede,  dueller overalt i feltet.

 

Der er lagt op til tæt kamp i Grand Prix Tours Super 2L ved weekendens Valvoline GP Danmark på FDM Jyllandsringen (foto: Andreas Drustrup).

 

 

Det tætte race betyder også, at det ikke er muligt at pege på nogen forhåndsfavorit inden weekenden. Sejrene i årets ni hidtil kørte løb er nemlig blevet fordelt mellem kvintetten Malte Ebdrup, Farsø, Mike Nordby Mathiesen, Varde, Jakob Steffensen, Viborg, Nicolai Nygaard Pedersen, Brønderslev, og Mark Mathiesen, Hørning.

 

Det er i den grad dagsformen, som er afgørende for succes i klassen, hvor mesterskabstabellen også er uhyre tæt. Fra Malte Ebdrup på førstepladsen til Jakob Steffensen på tredjepladsen er der bare 17 point, hvilket ikke er meget, når man tænker på, at en løbssejr udløser 25 point.

 

Gruppen af løbsvindere i Grand Prix Tours Super 2L kan måske vokse i denne weekend, for kørere som Magnus Madsen, Ringkøbing, Sander Steffensen, Viborg, og Mathias H. Jensen, Hinnerup, har tidligere kørt top 3-placeringer hjem.

 

Deltagerne i Grand Prix Tours Super 2L kører deres første heat lørdag 15.30, mens de to søndagsheat har programsat start 16.40 og 17.30. Alle løb vises live på YouTube-kanalen @danskmotorsportlive.

  

 

Hit Counter